*Προσθέστε το τηλεσκόπιό σας στο καλάθι και επιλέξτε το βιβλίο μέσα από το καλάθι σας. 

Heritage 76 Zoom

SKYWATCHER

Heritage 76

# SKDOB76-IYA

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο μοναχός John Dobson δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το τηλεσκόπιο που σχεδίασε θα μπορούσε να κατασκευαστεί, σε τόσο μικρή έκδοση! Ένα συλλεκτικό κομμάτι - μινιατούρα τύπου Dobson - που κατασκεύασε η SYNTA, με αφορμή το Διεθνές Έτος Αστρονομίας, προς τιμή όσων μας έφεραν ένα βήμα πιο κοντά στην κατανόηση του κόσμου που μας περιβάλλει.

Προσωρινά Εξαντλημένο
84,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

SkyWatcher Dobsonian Heritage 76   

Το μικρότερο Dobsonian τηλεσκόπιο που έχετε φανταστεί!Ένα συλλεκτικό κομμάτι - μινιατούρα τύπου Dobson - που κατασκεύασε η SYNTA, με αφορμή το Διεθνές Έτος Αστρονομίας, προς τιμή όσων μας έφεραν ένα βήμα πιο κοντά στην κατανόηση του κόσμου που μας περιβάλλει.

Με ξύλινη βάση διαμέτρου μόλις 20cm, το Dobsonian προσφέρεται σαν ένα εισαγωγικό στην παρατήρηση, απόλυτα φορητό τηλεσκόπιο ή ακόμα και σαν διακοσμητικό για το σπίτι ή το γραφείο. Διαθέτει κάτοπτρο διαμέτρου 76mm, συνολικό μήκος σωλήνα 26,5cm και συνοδεύεται από δύο προσοφθάλμια SP10mm και H25mm, καθώς και από ερευνητή 5x24 για εντοπισμό των αντικειμένων.  Κράτα το

Κράτα το

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 1750
Οπτικός Σχεδιασμός Κατοπτρικό Newtonian (Νευτώνιο)
Διάμετρος (mm) 76
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 300
Εστιακός Λόγος (f/) 3.95
Στήριξη Dobson αλταζιμουθιακή
Ερευνητής 5x24
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 150
Προσοφθάλμιο H25mm (12x) & SP10mm (30x), Ø31.8mm

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 260 x 250 x 410 mm (5.33 Kg )
  • Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά
  • Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών

Βίντεο

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.