ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ "UFO" ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ Zoom

NAVIR

ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ "UFO" ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ

# SEL-5406050

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Διασκεδάστε με αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι και γνωρίστε τις αρχές λειτουργίας του γυροσκοπίου. Καθώς το γυροσκόπιο περιστρέφεται, ενεργοποιείται αυτόματα το φως στον στροφέα.

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 14,90 €

Τιμή προσφοράς: 11,92 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ "UFO" ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ

Διασκεδάστε με αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι και γνωρίστε τις αρχές λειτουργίας του γυροσκοπίου. Καθώς το γυροσκόπιο περιστρέφεται, ενεργοποιείται αυτόματα το φως στον στροφέα.Το γυροσκόπιο μπορεί να περιστραφεί πάνω στην κωνική βάση που περιλαμβάνεται ή πάνω σε ένα ακροδάχτυλο ή πάνω σε τεντωμένο νήμα ή πάνω στη μύτη ενός στυλό

Περιλαμβάνεται φυλλάδιο με εξήγηση του φαινομένου και οδηγίες χρήσης
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών
Διάμετρος γυροσκοπίου: 8,5 cm

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.