Γυροσκόπιο (τριών αξόνων) Zoom

PLANITEK

Γυροσκόπιο (τριών αξόνων)

# OKY-0015

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γυροσκόπιο τριών αξόνων, κατάλληλο για πολλών ειδών εφαρμογές. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα τύπου Arduino.

Άμεσα διαθέσιμο
12,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Γυροσκόπιο τριών αξόνων

Το γυροσκόπιο μπορεί να εντοπίσει κίνηση στους τρεις άξονες (μήκος, πλάτος ύψος). Η λειτουργία του στηρίζεται στο τσιπάκι MPU-6050. Το κατάλληλο κύκλωμα που βρίσκεται πάνω στη πλακέτα επιτρέπει την απευθείας επικοινωνία με πλατφόρμες τύπου Arduino, δηλαδή σε τάση λειτουργίας 5V.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1. Γυροσκόπιο
2. Pins προσαρμογής σε ράστερ

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 100

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.