Προέκταση εστιαστή RC GSO, 25mm Zoom

GSO

Προέκταση εστιαστή RC GSO, 25mm

# TSGSRCV25

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Προέκταση του εστιαστή των GSO RC τηλεσκοπίων για την επίτευξη εστίασης με διάφορους εξοπλισμούς

Προσωρινά Εξαντλημένο
36,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

GSO προέκταση εστιαστή RC, 25mm

Τα τηλεσκόπια RC έχουν μεγάλο back focus (η απόσταση που εστιάζουν από την πίσω τελική πλάκα του τηλεσκοπίου) για να μπορούν να εστιάζουν με πολλά και διάφορα αξεσουάρ, όπως τροχοί φίλτρων, off-axis guiders, flip mirrors, κτλ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αν θέλουμε ένα απλό σύστημα να χρειάζεται ο εστιαστής να αναπτυχθεί πλήρως και μπορεί ακόμα να μην μπορεί να εστιάσει την εικόνα. Αυτό δεν είναι ούτε μηχανικά αλλά ούτε και οπτικά σωστό. Γι'αυτό οι προεκτάσεις είναι απαραίτητες ανάμεσα στον εστιαστή και στο τηλεσκόπιο ώστε να έχουμε ένα σωστό σύστημα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.