ΓΡΙΦΟΣ "LUBAN LOCK" Zoom

PROFESSOR PUZZLE

ΓΡΙΦΟΣ "LUBAN LOCK"

# VAF-GRM-9

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Εσείς μπορείτε να λύσετε τον γρίφο διαλύοντας και ξαναφτιάχνοντας το σχήμα;

Άμεσα διαθέσιμο
11,90 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΓΡΙΦΟΣ "LUBAN LOCK"

Εμπνευσμένο από τον κινέζικο μύθο του Luban  του προστάτη Αγίου των κατασκευών για τον κινεζικό λαό, είναι ο ιδανικός γρίφος για να αναπτύξετε ευέλικτα δάχτυλα αλλά και ευέλικτο μυαλό. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Luban θέλοντας να δοκιμάσει την νοημοσύνη του γιου του έφτιαξε ένα παζλ χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές αρχές της ξυλουργικής τέχνης. Μετά από ένα άυπνο και γεμάτο προσπάθειες βράδυ, ο γιος έλυσε το παζλ και απέδειξε στον πατέρα την ικανότητά του. Εσείς μπορείτε να λύσετε τον γρίφο διαλύοντας και ξαναφτιάχνοντας το σχήμα;

GRANDMASTERS

Η ιστορία της Ανατολής είναι πλούσια από παραδοσιακές αφηγήσεις για επικές μάχες, κορυφαίους στρατηγούς και σοφούς ηγέτες. Με τους νέους ξύλινους γρίφους της Professor Puzzle, τους αγαπημένους των αρχαίων αυτοκρατόρων της Ανατολής, θα εξασκήσετε την αυτοπειθαρχία σας και θα φέρετε λίγη από την χαμένη μαγεία της Ανατολής στο σπίτι σας!

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις: 29,4 x 29,2 x 5,2

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.