ZWO IR 850nm Pass Filter – 1.25″

ZWO IR 850nm Pass Filter – 1.25″

ZWO IR 850nm Pass Filter – 1.25″

ZWO

Φίλτρο υπέρυθρου διαπερατό στα 850 nm, της εταιρείας ZWO, διαμέτρου 1.25’’, κατάλληλο για κάμερες ευαίσθητες στο υπέρυθρο τμήμα του φάσματος.
37,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
ZWO-IR

ZWO IR 850nm Pass Filter – 1.25″

Φίλτρο υπέρυθρου 850 nm κατάλληλο για κάμερες ευαίσθητες στο υπέρυθρο.

Φίλτρο υπέρυθρου διαπερατό στα 850 nm, της εταιρείας ZWO, διαμέτρου 1.25’’, κατάλληλο για κάμερες ευαίσθητες στο υπέρυθρο τμήμα του φάσματος. Δεν χρειάζεται να κάνετε debayering για να λάβετε την πλήρη ανάλυση του αισθητήρα όταν το φίλτρο χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με έγχρωμη κάμερα όπως τα μοντέλα ASI224MC, ASI185MC. Διότι, η φασματική απόκριση του αισθητήρα πέρα από τα 850 nm είναι σταθερή. Συνεπώς, με αυτό το φίλτρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια έγχρωμη κάμερα σαν να ήταν μονοχρωματική, έχοντας κατά νου να διατηρήσετε τις παραμέτρους WB_R (white balance red) και WB_B (white balance blue) στην τιμή 50 (δεν εφαρμόζεται ισορροπία λευκού).

Για βέλτιστο αποτέλεσμα και ανάδειξη λεπτομερειών κατά τ’ άλλα αόρατων, προτείνεται ο συνδυασμός κάμερας ASI224MC, με το παρόν υπέρυθρο φίλτρο 850nm και φακό 2.1 mm.

 

Διαπερατότητα φίλτρου

Οι ιδιότητες διαπερατότητας του φίλτρου υπέρυθρου 850 nm ZWO 1.25’’ είναι ιδανικές για αστροφωτογράφιση με CCD κάμερα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: