Υποδοχή για προσοφθάλμια 2

Υποδοχή για προσοφθάλμια 2" για τηλεσκόπια SC

Υποδοχή για προσοφθάλμια 2" για τηλεσκόπια SC

BAADER PLANETARIUM

Η υποδοχή Baader Deluxe 2" στην έκδοση με το πλαίσιο φίλτρου 2" (#2958144) προσαρμόζεται στο σπείρωμα του σωλήνα 2 ιντσών που υπάρχει στα περισσότερα τηλεσκόπια SC. 

62,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2408140

Υποδοχή για προσοφθάλμια 2" για τηλεσκόπια SC 

Συστήνεται η έκδοση με πλαίσιο για φίλτρο ή προέκταση 60 mm με 2 πλαίσια για φίλτρο

Η υποδοχή Baader Deluxe 2" στην έκδοση με το πλαίσιο φίλτρου 2" (#2958144) προσαρμόζεται στο σπείρωμα του σωλήνα 2 ιντσών που υπάρχει στα περισσότερα τηλεσκόπια SC. Με τον αντάπτορα 3,3 ιντσών (#2408145) μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε και στα τηλεσκόπια C11 και C14.
Η υποδοχή 2" Deluxe αποτελείται στη βασική έκδοση από δύο μέρη: την υποδοχή και έναν εργοστασιακά τοποθετημένο εσωτερικό δακτύλιο σπειρώματος, ο οποίος μειώνει το εσωτερικό σπείρωμα Μ58 του τηλεσκοπίου σε εσωτερικό σπείρωμα 2". Στην έκδοση SC-Deluxe υπάρχει η υποδοχή, ένα πλαίσιο φίλτρου 2" (#2958144) και ένα πλαίσιο φίλτρου Μ48. Αυτό το πλαίσιο φίλτρου πρέπει βιδωθεί στο σπείρωμα 2" του τηλεσκοπίου, για να δεχτεί κάποιο από τα φίλτρα 2" της Baader.

Όταν και τα δύο μέρη βιδώνονται σε ένα τηλεσκόπιο SC, ο συνδυασμός μοιάζει με την κανονική υποδοχή 2" Deluxe, αλλά η απόδοση είναι πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε υποδοχή 2" για SC που υπάρχει στην αγορά, καθώς ο πελάτης μπορεί να σφραγίσει τον οπτικό σωλήνα, κλείνοντας τον δρόμο στη σκόνη και στην υγρασία, ενώ μπορεί και να αποκόψει ανεπιθύμητα τμήματα φωτός, χρησιμοποιώντας π.χ. έναν φίλτρο UV/IR για την αποκοπή του υπερύθρου ή ένα φίλτρο νεφελωμάτων UHC-S ή O III ή οποιοδήποτε άλλο φίλτρο.

Η σημαντική διαφορά είναι ότι τα φίλτρα 2" της Baader έχουν υποστεί οπτική στίλβωση, ώστε να μην καταστρέφουν ή αλλοιώνουν το μέτωπο κύματος του φωτός και να διατηρούν τέλεια ευκρίνεια ακόμα και υπό υψηλή μεγέθυνση.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό