ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΣΦΑΙΡΑ-ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΣΦΑΙΡΑ-ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΣΦΑΙΡΑ-ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ

BRAINSTORM

Γιατί να αγοράσετε 2 σφαίρες όταν μπορείτε να έχετε αυτή τη σφαίρα, που είναι δύο σε μία; Υδρόγειος σφαίρα το πρωί, σφαίρα των Αστερισμών το βράδυ!
75,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
PP-MP2001
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΣΦΑΙΡΑ-ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ


globe by dayΓιατί να αγοράσετε 2 σφαίρες όταν μπορείτε να έχετε αυτή τη σφαίρα, που είναι δύο σε μία; Υδρόγειος σφαίρα το πρωί, σφαίρα των Αστερισμών το βράδυ!

Η σφαίρα, διαμέτρου 22.8cm, την ημέρα μας δείχνει σύνορα, ωκεανούς, τον ισημερινό, τις γραμμές γεωγραφικού μήκους και πλάτους, πρωτεύουσες και άλλες μεγάλες πόλεις. Το βράδυ ένας φωτιζόμενος χάρτης του ουρανού μάς δείχνει τους αστερισμούς και τα ονόματά τους. Η σφαίρα στηρίζεται σε ένα ασημί στήριγμα, πάνω στο οποίο υπάρχει μεσημβρινή κλίμακα.

globe by night
Η σφαίρα διαθέτει αισθητήρα φωτός, ώστε, όταν σκοτεινιάζει, να μετατρέπεται αυτόματα σε μια πανέμορφη φωτιζόμενη σφαίρα των αστερισμών. Υπάρχει, βέβαια, διακόπτης απενεργοποίησης της λειτουργίας, για να μην ξοδεύεται η μπαταρία (π.χ. σε περίπτωση μακράς απουσίας). Επίσης, υπάρχει δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω υπολογιστή με τη χρήση καλωδίου mini USB (δεν περιλαμβάνεται).

Η Υδρόγειος σφαίρα και Αστερισμών είναι ένα πολύ καλό εκπαιδευτικό εργαλείο για τη γεωγραφία και την αστρονομία καθώς επίσης και ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο.

Μια πραγματικά μοναδική σφαίρα.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 800
Χαρτοκιβώτιο 1 320 x 220 x 220 mm ( 1.3 Kg )
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό