ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗ GALILEO

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗ GALILEO

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗ GALILEO

SELEGIOCHI

Αυτή η υδρόγειος σφαίρα αιωρείται και περιστρέφεται πάνω από τη βάση της, που είναι ομοίωμα του βιβλίου Διάλογος Σχετικά με τα Δύο Ηλιακά Μοντέλα. Το βιβλίο αυτό παραπέμπει στον Γαλιλαίο, ο οποίος είχε συνεισφέρει στον σωστό προσδιορισμό της θέσης της Γης στο Σύμπαν. Η σφαίρα φωτίζεται με το πάτημα ενός διακόπτη που βρίσκεται στη βάση.

Νέες παραλαβές αναμένονται: 1 Μαρ 2022 - 15 Μαρ 2022

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SEL-7600077

Υδρόγειος αιωρούμενη Galileo

Αυτή η υδρόγειος σφαίρα αιωρείται και περιστρέφεται πάνω από τη βάση της, που είναι ομοίωμα του βιβλίου Διάλογος Σχετικά με τα Δύο Ηλιακά Μοντέλα. Το βιβλίο αυτό παραπέμπει στον Γαλιλαίο, ο οποίος είχε συνεισφέρει στον σωστό προσδιορισμό της θέσης της Γης στο Σύμπαν. Η σφαίρα φωτίζεται με το πάτημα ενός διακόπτη που βρίσκεται στη βάση. Λειτουργεί με ρεύμα (σύνδεση στο δίκτυο).

Ο Διάλογος Σχετικά με τα Δύο Ηλιακά Μοντέλα ήταν ένα βιβλίο του Γαλιλαίου που εκδόθηκε στα ιταλικά το 1632 και έγινε best seller εκείνης της εποχής.

Στο κοπερνίκειο σύστημα (που, ορθότερα, πρέπει να ονομάζεται αριστάρχειο) η Γη και οι άλλοι πλανήτες περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο, ενώ στο πτολεμαϊκό όλα τα σώματα στο Σύμπαν περιφέρονται γύρω από τη Γη. Ο Διάλογος εκδόθηκε στη Φλωρεντία με επίσημη άδεια από την Ιερά Εξέταση. Το 1633 ο Γαλιλαίος καταδικάστηκε ως ύποπτος αιρέσεως, με βάση αυτό το βιβλίο, που ακολούθως συμπεριελήφθη στον Κατάλογο Απαγορευμένων Βιβλίων, από τον οποίο δεν αφαιρέθηκε παρά το 1835 (αφού οι θεωρίες που πραγματεύεται επιτράπηκαν, το 1822). Η απαγόρευση ίσχυε και για οτιδήποτε άλλο είχε γράψει ή επρόκειτο να γράψει ο Γαλιλαίος, αν και αυτό δεν είχε ανακοινωθεί τότε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Availability Text Νέες παραλαβές αναμένονται: 1 Μαρ 2022 - 15 Μαρ 2022
Χαρτοκιβώτιο 1 260 x 170 x 220 mm ( 1.6 Kg )
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό