VMC200L (Οπτικός Σωλήνας)

VMC200L (Οπτικός Σωλήνας)

VMC200L (Οπτικός Σωλήνας)

Το VMC-200L είναι μια μοναδική σχεδίαση που χρησιμοποιεί έναν μηνοειδή διορθωτικό φακό σε συνδυασμό με δύο σφαιρικά κάτοπτρα ακριβείας για την εξάλειψη του σφάλματος της σφαιρικής εκτροπής και την απόδοση ενός ευκρινούς ειδώλου χωρίς ίχνος χρωματικού σφάλματος.
1.659,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
VX2633


Vixen VMC200L (Οπτικός Σωλήνας)

Βαθύς ουρανός
Μεγάλα, εξελιγμένα οπτικάΤο VMC-200L είναι μια μοναδική σχεδίαση που χρησιμοποιεί έναν μηνοειδή διορθωτικό φακό σε συνδυασμό με δύο σφαιρικά κάτοπτρα ακριβείας για την εξάλειψη του σφάλματος της σφαιρικής εκτροπής και την απόδοση ενός ευκρινούς ειδώλου χωρίς ίχνος χρωματικού σφάλματος. Είναι ένα τηλεσκόπιο κατάλληλο για την παρατήρηση κάθε είδους ουράνιων αντικειμένων και προσφέρει άριστη απόδοση για οπτική παρατήρηση καθώς και για φωτογράφηση πλανητών με τη μέθοδο της προσοφθάλμιας προβολής.

Συνεργάζεται άψογα με όλες τις ισημερινές στηρίξεις της Vixen, SkyWatcher και Celestron.
 Σκαρίφημα του τηλεσκοπίου VMC200L. Προσέξτε τον μηνοειδή διορθωτή μπροστά από το δευτερεύον κάτοπτρο αυτού του καταδιοπτρικού σωλήνα.


Κριτικές
«Έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά τηλεσκόπια Schmidt-Cassegrain και αυτό είναι οπτικά πολύ καλύτερο από όλα εκείνα.»

«Αν ψάχνετε για ένα φορητό τηλεσκόπιο 8 ιντσών κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές και πολύ καλής ποιότητας, πρέπει να λάβετε υπόψη αυτό το τηλεσκόπιο.»

- Κριτικές τηλεσκοπίων excelsis.comΚρόνος. Φωτογραφία τραβηγμένη με VMC200L Vixen.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Καθ.Βάρος (γρ.) 5900
Barcode VX2633
Οπτικός Σχεδιασμός Κατοπτρικό Cassegrain
Διάμετρος (mm) 200
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 1950
Εστιακός Λόγος (f/) 9,8
Ερευνητής 7x50
Διαγώνιο Πρίσμα / Κάτοπτρο Κάτοπτρο εναλλαγής - Flip Mirror
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 400x
Χαρτοκιβώτιο 1 720 x 400 x 340 mm ( 10 Kg )
  • Η σχεδίαση ανοιχτού σωλήνα εξαλείφει το πρόβλημα της δρόσου που είναι σύνηθες στα συμβατικά συστήματα Schmidt-Cassegrain.
  • Ο οδοντωτός εστιαστής δεν επιτρέπει τη μετατόπιση του ειδώλου, που είναι συνήθης σε άλλα καταδιοπτρικά μοντέλα, και μπορεί να δεχτεί προσοφθάλμια 2 ιντσών και εξαρτήματα με προσαρμογέα 2 ιντσών (AV-EA-3725).
  • Υπάρχουν ζεύγη βιδών ευθυγράμμισης με τις οποίες μπορούν να γίνουν μικρορυθμίσεις της ευθυγράμμισης μεταξύ του πρωτεύοντος κατόπτρου, του δευτερεύοντος κατόπτρου και του σωλήνα του εστιαστή.
  • Βραχύσωμο και ελαφρύ. Σωλήνας από αλουμίνιο. Διαθέτει λαβή μεταφοράς.
  • Ράβδος (dovetail) για προσαρμογή στη στήριξη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Προαιρετικά Αξεσουάρ: