TSN-883 PROMINAR, θέαση υπό γωνία 45°

TSN-883 PROMINAR, θέαση υπό γωνία 45°

TSN-883 PROMINAR, θέαση υπό γωνία 45°

KOWA

Έχοντας κατά νου τις ανάγκες του πιο απαιτητικού χρήστη, κάθε τεχνική και εργονομική λεπτομέρεια έχει ερευνηθεί διεξοδικά και τελειοποιηθεί. Ο χρήστης της εξελιγμένης αυτής διόπτρας ξέρει ότι διαθέτει ένα όργανο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.
2.399,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
KW-TSN883


TSN883, Διόπτρα 45o
Προχωρημένος σχεδιασμός

Το σώμα, σχεδιασμένο ώστε να είναι φιλικό προς το χρήστη, είναι ελαφρύ και συμπαγές παρά τους μεγάλους αντικειμενικούς φακούς και τη μεταλλική κατασκευή. Έχοντας κατά νου  τις ανάγκες του πιο απαιτητικού χρήστη, κάθε τεχνική και εργονομική λεπτομέρεια έχει ερευνηθεί διεξοδικά και τελειοποιηθεί. Οι χρήστες των προχωρημένων αυτών διοπτρών θα ξέρουν ότι διαθέτουν ένα όργανο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

Φακοί “PROMINAR”
Ένας από τους κυριότερους παράγοντες υποβιβασμού της ποιότητας της εικόνας είναι η χρωματική εκτροπή. Το σφάλμα αυτό συμβαίνει εξαιτίας της σκέδασης του φωτός και της εστίασης σε διαφορετικές θέσεις, των διαφόρων μηκών κύματος, με αποτέλεσμα μία κόκκινη ή μωβ απόχρωση γύρω από την εικόνα. Το βέλτιστο οπτικό υλικό για την ελαχιστοποίηση της χρωματικής εκτροπής είναι ο κρύσταλλος φθορίτη. Ένας κρύσταλλος φθορίτη με εξαιρετικά χαμηλά σκεδαστικά χαρακτηριστικά χρησιμοποιείται για τους κυρτούς φακούς των μοντέλων PROMINAR TSN-883/884. Στη θέση ενός κανονικού φακού από γυαλί, ο κοίλος φακός, σε συνδυασμό με ένα φακό από κρύσταλλο φθορίτη, είναι κατασκευασμένος από γυαλί με ειδικές σκεδαστικές ιδιότητες για να ελαττωθεί η χρωματική εκτροπή ακόμη περισσότερο. Ο συνδυασμός ενός κρυστάλλου φθορίτη και γυαλιού με ειδικές σκεδαστικές ιδιότητες σχεδόν εκμηδενίζει το σφάλμα χρωματικής εκτροπής και επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ στη χρωματική λαμπρότητα.  Η τεχνολογία αυτή είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών οπτικού σχεδιασμού και έχει επιτύχει ιδιαίτερα σημαντική μείωση στη χρωματική εκτροπή, ενώ χρησιμοποιεί φακό μεγάλης διαμέτρου και παράγει εικόνες με μεγάλο κοντράστ σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα. Όλοι οι φακοί είναι από Eco-Glass φιλικό προς το περιβάλλον.
To Eco-Glass είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον γυαλί το οποίο δεν περιέχει μόλυβδο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Διπλή εστίαση
(Γρήγορη και ακριβής εστίαση)
Το καθιερωμένο σύστημα εστίασης της KOWA έχει εξελιχθεί σε ένα νέο σύστημα διπλής εστίασης. Η γρήγορη εστίαση, που γίνεται με ένα μεγάλο ρυθμιστικό κοχλία που περιστρέφεται πολύ εύκολα, εστιάζει από το άπειρο μέχρι απόσταση πέντε μέτρων με δύο περιστροφές. Η ακριβής εστίαση, με ομαλή, στρωτή κίνηση και απόλυτη ακρίβεια, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε υψηλές μεγεθύνσεις και σε συστήματα digiscoping(ψηφιακής απεικόνισης).

Μηχανισμός ασφάλισης προσοφθαλμίου
Η στάνταρ σύνδεση προσοφθαλμίου τύπου μπαγιονέτ της KOWA έχει περάσει σε αυτές τις νέες διόπτρες με ένα νέο ελκυστικό χαρακτηριστικό. Ένας μηχανισμός ασφάλισης του προσοφθαλμίου έχει προστεθεί στην άρμοση ώστε να εμποδίσει την απώλεια ή την πτώση του προσοφθαλμίου.

Περίβλημα από κράμα Μαγνησίου
Το περίβλημα από κράμα Μαγνησίου κατασκευασμένο με μια υπερσύγχρονη διαδικασία χύτευσης, που ονομάζεται θιξοτροπική χύτευση, έχει την αίσθηση και τη δύναμη ενός παραδοσιακού μεταλλικού περιβλήματος με μειωμένο βάρος σε σύγκριση με άλλες διόπτρες μεγάλης διαμέτρου. Η στιβαρή κατασκευή μπορεί να αντέξει στις πιο σκληρές συνθήκες και παρέχει σιγουριά και αίσθηση ασφάλειας στον χρήστη.

Προσαρμογή σε τρίποδα
Η προσθήκη ενός μπρούτζινου ενθέματος, στη βάση προσαρμογής τρίποδα, επιτρέπει στη διόπτρα να προσαρμοστεί σε βάσεις διαμετρήματος 1/4 και 3/8 της ίντσας.

Συμπαγής σχεδιασμός
Ο τηλεφωτογραφικός σχεδιασμός με 5 οπτικά στοιχεία σε 4 ομάδες έχει μειώσει το συνολικό μήκος της διόπτρας, ενώ διατηρεί έναν αντικειμενικό φακό μεγάλης διαμέτρου χωρίς να θυσιάσει την οπτική απόδοση. Η υιοθέτηση ενός εσωτερικού συστήματος εστίασης έχει ως αποτέλεσμα ένα ελαφρύτερο και μικρότερου μεγέθους πρίσμα και ταυτόχρονα μειώνει την κίνηση της εικόνας σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα εστίασης. Ο ιδιαίτερα αχρωματικός αντικειμενικός φακός κάνει τη διόπτρα συμπαγή όπως μία των 60mm χωρίς να θυσιαστεί η απόδοση.

Αδιάβροχη και πεπληρωμένη με ξηρό Άζωτο
Το σώμα είναι αδιάβροχο και πεπληρωμένο με ξηρό άζωτο ώστε να αποτραπεί το θάμπωμα των φακών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 1520
Τύπος Διόπτρας 45°
Διάμετρος Φακού (mm) 88
Μήκος (mm) 343
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 5
Στεγανότητα Αδιάβροχο
Δυνατότητα προσαρμογής κάμερας Ναι
 • Το μεγάλο exit pupil παρέχει φωτεινές εικόνες και ευκολία στην παρατήρηση.
 • Όλοι οι φακοί είναι φτιαγμένοι από φιλικό προς το περιβάλλον Eco-glass.
 • Το κράμα μαγνησίου που χρησιμοποιείται αυξάνει την ανθεκτικότητα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το βάρος.
 • Το εσωτερικό σύστημα εστίασης μειώνει την κίνηση της εικόνας κατά την εστίαση.
 • Η εστίαση από 5m στο άπειρο γίνεται με μόλις δύο περιστροφές.
 • Ο μηχανισμός ασφάλισης του προσοφθαλμίου το προστατεύει από ενδεχόμενη πτώση ή πιθανή απώλεια.
 • Το προχωρημένο σύστημα φακών δίνει τη δυνατότητα για ένα συμπαγές μέγεθος και επιτυγχάνει μικρότερη χρωματική εκτροπή χωρίς συμβιβασμούς στη φωτεινότητα.
 • Μικρή ή καθόλου χρωματική εκτροπή, ακόμα και σε μεγάλες μεγεθύνσεις.
 • Οι νέες επιστρώσεις φακών αυξάνουν το ποσοστό διάδοσης του φωτός, παρέχοντας έτσι πιο φωτεινή και πιο φυσική θέαση.
 • Ανθεκτικό σώμα μικρών διαστάσεων.
 • Είναι υδατοστεγείς και πεπληρωμένες με άζωτο, ώστε να αποφεύγεται το θάμπωμα των φακών.
 • Εγγύηση: 10 έτη
 • Η διόπτρα επιδέχεται φίλτρο διαμέτρου 95mm 
 • Δεν περιλαμβάνεται προσοφθάλμιο και θήκη 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό