TSN-663 PROMINAR ED

TSN-663 PROMINAR ED

TSN-663 PROMINAR ED

Περιδιαβαίνοντας τη φύση, εξοπλισμένοι με κάποια από τα καλύτερα διαθέσιμα οπτικά, θα δείτε εικόνες που δεν τις φανταζόσαστε ποτέ. Ρίξτε μια ματιά μέσα από μια διόπτρα KOWA και θα αντιληφθείτε την ποιότητα για την οποία η KOWA έχει γίνει διάσημη.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
KW-TSN663
 

 
 TSN-663 PROMINAR, angled type
 
 
Το οπτικό τμήμα της KOWΑ άρχισε να κατασκευάζει διόπτρες το 1952, αρχικά για την παρατήρηση στόχων σε σκοπευτικά παιχνίδια. Χρησιμοποιήθηκαν επίσημα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 1964. Από τη στιγμή που οι διόπτρες ανακαλύφθηκαν από τους παρατηρητές πουλιών έγιναν απρόσμενα δημοφιλείς και το ενδιαφέρον αυτό επεκτάθηκε, βαθμιαία, σε όλους τους φίλους της παρατήρησης της φύσης. Παγκόσμια, οι διόπτρες KOWA, εκτιμώνται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους οι οποίες απορρέουν από εμπειρία μισού αιώνα. Ειδικότερα, τα μεγάλου ανοίγματος μοντέλα της KOWA απολαμβάνουν μεγάλο μερίδιο της αγοράς σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες.

 
ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

TSN-660
Αυτά  τα, υψηλής επίδοσης, μοντέλα πέτυχαν το μέγιστο στο συνδυασμό: “συμπαγές” και υψηλής απόδοσης της σειράς TSN-820. Αυτές οι υπερσύγχρονες διόπτρες μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των χρηστών τους, είτε είναι αρχάριοι παρατηρητές πουλιών ή κυνηγοί και τοξευτές, είτε εμπλέκονται σε επιστημονική έρευνα, σκοποβολή και τοξοβολία πρωταθλητισμού.

Χαρακτηριστικά:

  • Οι, 66mm, αντικειμενικοί φακοί έχουν κατά 120% μεγαλύτερη φωτοσυλλεκτική ικανότητα από τους 60mm, εξασφαλίζοντας έτσι ένα φωτεινό πεδίο παρατήρησης.
  • Γι΄ αυτούς που αναζητούν την υψηλή οπτική απόδοση υπάρχουν τα μοντέλα PROMINAR (TSN-663/664) με γυαλί ED,χαμηλής διασποράς.
  • Όλοι οι φακοί και τα πρίσματα ακόμα και το προστατευτικό γυαλί κατά της σκόνης του κυρίως σώματος έχουν πολλαπλές επιστρώσεις διασφαλίζοντας καθαρό οπτικό πεδίο και οξείς εικόνες.
  • Το μήκος του σώματος της διόπτρας μόλις που ξεπερνά τα 30cm και το βάρος είναι γύρω στο 1 κιλό. Είναι λοιπόν εύκολο στη μεταφορά και άνετο στη χρήση.
  • Περιέχουν ξηρό άζωτο για να μην θολώνουν οι φακοί

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΤΗΛΕΦΑΚΟ

Προσαρμόζοντας ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στη διόπτρα,  SLR ή compact, με τους απαραίτητους προαιρετικούς αντάπτορες αντίστοιχα, τη χρησιμοποιείτε σαν έναν μεγάλο τηλεφακό κι έχετε ζωντανές φωτογραφίες πολύ εύκολα.*Σημειώστε ότι το προσοφθάλμιο είναι απαραίτητο στην ψηφιακή φωτογράφηση μέσω της διόπτρας

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Καθ.Βάρος (γρ.) 1040
Τύπος Διόπτρας 45°
Διάμετρος Φακού (mm) 66
Επιστρώσεις Οπτικών Πλήρως Πολυεπιστρωμένα
Μήκος (mm) 311
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 6
Δυνατότητα προσαρμογής κάμερας Ναι
  • Σε όλους τους φακούς της η Kowa χρησιμοποιεί τo γυαλί Eco-Glass. Το Eco-Glass είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν περιέχει μόλυβδο ή άλλα επιβλαβή για την υγεία και το περιβάλλον, στοιχεία.
  • Εγγύηση: 10 έτη
  • Η διόπτρα επιδέχεται φίλτρο διαμέτρου 72mm
  • Δεν περιλαμβάνεται προσοφθάλμιο και θήκη

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: