ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ PULSAR Axion LRF XQ38

ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ PULSAR Axion LRF XQ38

ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ PULSAR Axion LRF XQ38

PULSAR

Συσκευή Θερμικής Απεικόνισης. Ξεπερνά εμπόδια όπως ομίλη, καταχνιά, βροχή, χιόνι. Ιδανική συσκευή παρατήρησης για Σώματα Ασφαλείας, Διασώστες, Αναζήτηση σε εξωτερικό περιβάλλον, Ναυτιλία. Μέγιστη απόσταση παρατήρησης 1350 μέτρα. Ενσωματωμένο αποστασιόμετο.

2.290,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
YUK-9100080405


ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ PULSAR Axion LRF XQ38


Με μια ματιά:

 • Αποστασιόμετρο Laser, μεγάλης ακρίβειας
 • Υψηλής ευαισθησίας αισθητήρας θερμικής απεικόνισης
 • Ελαφρύ και ανθεκτικό περίβλημα κράματος μαγνησίου
 • Η απόσταση ανίχνευσης ξεπερνά τα 1300 μέτρα
 • Τεχνολογία ενίσχυσης εικόνας Γρήγορη εκκίνηση 5 δευτερολέπτων
 • Αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IPX7
 • Οθόνη Full-Color, HD AMOLED
 • Σύστημα μπαταρίας B-Pack mini APS5
 • 8 Έγχρωμες Παλέτες Απεικόνισης
 • Μεταβλητό ψηφιακό ζουμ από 3,5x έως 14x
 • Λειτουργία Picture-in-Picture


Φορητή συσκευή θερμικής απεικόνισης με ενσωματωμένο αποστασιόμετρο Laser μεγάλης ακρίβειας. Λειτουργεί με μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία APS5, είναι αδιάβροχη με πιστοποίηση IPX7 για να μπορεί να λειτουργεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Εξαιρετικός αισθητήρας 17μm με ανάλυση 384x288 και NETD 40mK εξασφαλίζει την αναλυτική αναγνώριση ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Σε συνδυασμό με τον αντικειμενικό φακό F38/1.2 μπορεί να εντοπίσει αντικείμενο ύψους 1,8m μέχρι και τα 1350 μέτρα !

Ιδανική για: Ασφάλεια, Αναζήτηση, Διάσωση, Περιπολία, Αναψυχή, Αθλήματα

ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΟ LASER, ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ Το ενσωματωμένο αποστασιόμετρο LASER μεγάλης ακρίβειας παρέχει μέτρηση αποστάσεων με δύο μεθόδους - Μέτρηση μεμονωμένου χρόνου και λειτουργία σάρωσης με ακρίβεια ± 1 m έως απόσταση 1 km. Οι ακριβείς μετρήσεις απόστασης βοηθούν στη γρήγορη εκτίμηση του μεγέθους της περιοχής και  της απόστασης.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ
Ο αισθητήρας θερμικής απεικόνισης [email protected]μm του Axion XQ με NETD 40mK εξασφαλίζει τέλεια αναγνώριση λεπτομερειών ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες όταν η θερμική αντίθεση είναι χαμηλή. Οι μικρότερες διαφορές θερμοκρασίας θα είναι ορατές κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων, της ομίχλης ή του κρύου πρωινού στις πιο δύσκολες συνθήκες για τη θερμική απεικόνιση.

ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ
Το περίβλημα από ελαφρύ κράμα μαγνησίου εξασφαλίζει υψηλή δομική ακαμψία και ανθεκτικότητα. Το μικρό βάρος το καθιστά ιδανική επιλογή για μεγάλα εξωτερικά ταξίδια όταν απαιτείται μία ελαφριά αλλά ικανή συσκευή θερμικής παρατήρησης.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 1300 μέτρα
Ένας ισχυρός αντικειμενικός φακός F38 / 1.2 σε συνδυασμό με έναν εξαιρετικά ευαίσθητο αισθητήρα θερμικής απεικόνισης 384x288 @ 17 μm παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες ανίχνευσης. Ένα τυπικό αντικείμενο ύψους 1,8 μ. μπορεί να ανιχνευθεί έως και 1350 μέτρα μακριά σε απόλυτο σκοτάδι.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
Η ιδιόκτητη τεχνολογία Image Boost της Pulsar αποτελείται από αλγόριθμους λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν τη σαφήνεια και τη συνολική λεπτομέρεια της εικόνας. Το Image Boost οδηγεί σε ευκρινέστερο, πιο λεπτομερές οπτικό πεδίο και βελτιωμένες δυνατότητες αναγνώρισης αντικειμένων.

Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ IPX7
IPX7 αδιάβροχη για προστασία από ισχυρές βροχοπτώσεις, χιόνι ή άλλες βροχοπτώσεις. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα, ακόμη και μετά από βύθιση σε έως 1 μέτρο νερού για έως και 30 λεπτά!

ΠΛΗΡΩΣ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ, HD AMOLED
Η νέα οθόνη HD προσφέρει ευκρινές, πλούσιο σε αντίθεση, έντονα χρωματικό οπτικό πεδίο, η τεχνολογία AMOLED εξασφαλίζει άψογη, ρευστή απεικόνιση υψηλής ανάλυσης και εξοικονόμηση ενέργειας.


ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ B-Pack mini APS5
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion υψηλής χωρητικότητας γρήγορης αλλαγής προσφέρει 7 ώρες χρόνου λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Η γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση της μπαταρίας σε συνδυασμό με την άμεση εκκίνηση εξασφαλίζουν συνεχή παρακολούθηση χωρίς διακοπές. Ένα συνηθισμένο Power Bank μπορεί να συνδεθεί μέσω της υποδοχής USB Type-C και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξωτερική πηγή τροφοδοσίας.
 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ
Η βελτιστοποίηση εικόνας πρέπει να πραγματοποιείται ανάλογα με την περιβαλλοντική τοποθεσία και τις συνθήκες. Τα βουνά, οι πόλεις και τα δάση έχουν διαφορετικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Προκειμένου να επιτευχθεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας, ορισμένες ρυθμίσεις έχουν βελτιστοποιηθεί και συγκεντρωθεί σε προφίλ. Ως αποτέλεσμα, η βελτιστοποιημένη απεικόνιση σε διάφορες συνθήκες είναι ευκολότερη. Η προεπιλογή αναγνώρισης είναι μια άλλη επιλογή βέλτιστης απεικόνισης που καθιστά την αναγνώριση ευκολότερη, ακόμη και σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ
Η παλέτα 8 χρωμάτων βελτιώνει την προβολή σε διάφορες συνθήκες. Ενώ η κλασική λειτουργία White Hot (Λευκό Θερμό) είναι εξαιρετικά ευέλικτη, το Hot Black (Μαύρο Θερμό) συχνά προτιμάται για την ανίχνευση άγριας ζωής τη νύχτα. Το Red Monochrome (Κόκκινο Μονόχρωμο) βοηθά στη μείωση ή την αποτροπή της εξόδου του φωτισμού από τον προσοφθάλμιο. Η σέπια βελτιώνει συχνά την παρατήρηση μεγάλης εμβέλειας, ενώ το Red Hot (Κόκκινο Θερμό), το Rainbow (Ουράνιο Τόξο) και το Ultramarine (Βαθυγάλαζο)
ενισχύουν τις διαφορές θερμοκρασίας διαφόρων χαρακτηριστικών αντικειμένων. Το Violet (Βιολετί) βοηθάει στον ταχύτερο εντοπισμό αντικειμένων.

ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΑΠΟ x3,5 ΕΩΣ  x14
H ψηφιακή μεγέθυνση, έως και 14x, παρέχει βελτιωμένη εστίαση και καλύτερη συνολική αναγνώριση αντικειμένων σε σημαντικές αποστάσεις. Το ζουμ αλλάζει είτε σταδιακά σε βήμα 2x είτε συνεχώς για ένα πραγματικά βέλτιστο, προσαρμοσμένο οπτικό πεδίο για συγκεκριμένη κατάσταση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Το Picture-in-picture εμφανίζει μια μεγεθυμένη εικόνα στο πάνω-κέντρο 10% του συνολικού οπτικού πεδίου για ακριβή μεγέθυνση σε ένα αντικείμενο ενδιαφέροντος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 400
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
Τύπος μικροβολόμετρου
Μη Ψυχόμενο
Συχνότητα αναπλήρωσης της εικόνας, Hz
50
Ανάλυση μικροβολόμετρου, pixels
384x288
Αισθητήρας
384x288 pix. @ 17 µm (NETD <40 mK)
Μέγεθος pixel, μm
17
Τύπος οθόνης
AMOLED
Ανάλυση Οθόνης, pixels
1024x768
 
ΟΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μεγέθυνση, x
3.5
Ψηφιακό zoom, x
3.5 - 14
Αντικειμενικός φακός
F38/1.2
Πεδίο παρατήρησης σε μοίρες, οριζόντια * κάθετα
9.8x7.4
Πεδίο παρατήρησης σε μέτρα, οριζόντια σε απόσταση 100 μέτρων
17.2x12.9
Ρύθμιση διοπτρίας
+4/-5
Έξοδος κόρης ματιού, mm
3.5
Ανάγλυφο ματιού, mm
15
 
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ
Απόσταση παρατήρησης σε μέτρα για ένα αντικείμενο 1,70 *0,5
1350
Ελάχιστη απόσταση παρατήρησης σε μέτρα
3
 
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Τροφοδοσία σε ρεύμα, Volt
3.0 - 4.2
Τύπος μπαταριών
Li-Ion Battery Pack APS5
Διάρκεια μπαταριών, ώρες
7
Εξωτερική τροφοδοσία
5V (USB Type-C)
 
ΦΥΣΙΚΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Επίπεδο προστασίας (σύμφωνα με IEC 60529)
IPΥ7
Διαστάσεις
167x74x73 mm
Βάρος (χωρίς μπαταρίες), κιλά
0.4
Θερμοκρασίες Λειτουργίας
-25 – +40
Χρόνος εκκίνησης σε δευτερόλεπτα
5
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό