Σύστημα αυτόματης ευθυγράμμισης StarSense για στηρίξεις Celestron και Sky-Watcher

Σύστημα αυτόματης ευθυγράμμισης StarSense για στηρίξεις Celestron και Sky-Watcher

Σύστημα αυτόματης ευθυγράμμισης StarSense για στηρίξεις Celestron και Sky-Watcher

CELESTRON

Η τεχνολογία StarSense επιτρέπει την αυτόματη ευθυγράμμιση ρομποτικών στηρίξεων Celestron και SkyWatcher!

564,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE94006

Σύστημα αυτόματης ευθυγράμμισης StarSense για στηρίξεις Celestron και Sky-Watcher  

Η τεχνολογία StarSense αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της Celestron, αρχικά για τις ρομποτικές στηρίξεις της Celestron, ώστε να τους επιτρέπει να ευθυγραμμίζονται αυτόματα με τον νυχτερινό ουρανό. Με την StarSense δεν χρειάζεται να είστε γνώστης του ουρανού  ή να εντοπίσετε οποιοδήποτε άστρο με το ρομποτικό σας τηλεσκόπιο για να κάνετε ευθυγράμμιση! Η ενσωματωμένη κάμερα θα πραγματοποιήσει την ευθυγράμμιση της στήριξης μέσα σε λίγα λεπτά και με ακρίβεια και κατόπιν θα είστε έτοιμοι να επιλέξετε στόχο παρατήρησης μέσα από καταλόγους με χιλιάδες αντικείμενα. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να εντοπίσετε ουράνια αντικείμενα.

Τώρα, κάνοντας ένα βήμα παρακάτω, αυτή η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί και σε μια ρομποτική στήριξη Sky-Watcher με αυτό το νέο εξάρτημα σύνδεσης (Interface Box), διευρύνοντας περαιτέρω τον αριθμό των πεδίων που μπορούν να αξιοποιήσουν την επαναστατική αυτόματη ευθυγράμμιση της StarSense!

Πώς λειτουργεί: Η κάμερα StarSense και το χειριστήριο συνδέονται ταυτόχρονα στο εξάρτημα σύνδεσης και το εξάρτημα σύνδεσης συνδέεται στην υποδοχή του χειριστηρίου που βρίσκεται πάνω στη βάση. Μέσα σε λίγα λεπτά η στήριξή σας ευθυγραμμίζεται και είστε έτοιμοι για παρατήρηση!

Χαρακτηριστικά

  • Αυτόματη ευθυγράμμιση των ρομποτικών στηρίξεων Sky-Watcher και Celestron
  • Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε ή να εντοπίσετε οποιοδήποτε αστέρι στον ουρανό - το StarSense θα ευθυγραμμίζει αυτόματα το τηλεσκόπιο σας, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε την παρατήρηση μέσα σε λίγα λεπτά. Συμβατότητα με το Plug and Play.
  • Αντικαθιστά το χειριστήριο των στηρίξεων, χρησιμοποιεί χειριστήριο Celestron StarSense και κάμερα StarSense. Έρχεται με βραχίονα τοποθέτησης που είναι συμβατός με τους περισσότερους οπτικούς σωλήνες της Celestron και Sky-Watcher.
  • 3 βοηθητικές θύρες (AUX): Υποστηρίζει το StarSense και το προαιρετικό εξάρτημα GPS.
  • Ελαφρύ και εύκολο στη σύνδεση με τον περιλαμβανόμενο ιμάντα σύνδεσης στον τρίποδα.
  • Συμβατό με τις ρομποτικές στηρίξεις Celestron και SkyWatcher (EQ6, AZ-EQ5, AZ-EQ6, EQ8, AZ SynScan)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται :

  • χειριστήριο StarSense
  • κάμερα StarSense με μικρό και μεγάλο βραχίονα προσάρτησης
  • καλώδιο
  • εξάρτημα σύνδεσης
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό