StarQuest 70R

StarQuest 70R

StarQuest 70R

SKYWATCHER

Η νέα στήριξη StarQuest της Sky-Watcher προτείνεται ως μια αξιόπιστη και πιο αποδοτική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις κλασικές, εξασφαλίζοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα.

249,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SKSTARQUEST70

Τηλεσκόπιο SkyWatcher StarQuest 70R 

Η νέα στήριξη StarQuest της Sky-Watcher προτείνεται ως μια αξιόπιστη και πιο αποδοτική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις κλασικές, εξασφαλίζοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα, ωφέλιμο φορτίο έως 3 κιλά και, χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα κίνησης και στους δύο άξονες, ομαλές κινήσεις. 

Το σύστημα κίνησης επιτρέπει εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά το χειρισμό και την ευκολία στόχευσης, χωρίς ξαφνικές επιταχύνσεις ή επιβραδύνσεις, που μπορούν να δυσχεράνουν τις παρατηρήσεις. Μόλις κλειδώσουν οι άξονες, η στόχευση ακριβείας μπορεί να γίνει με τη βοήθεια των λαβών μικρομετρικών κινήσεων, οι οποίες εκτελούνται με τη βοήθεια γραναζιών που διαθέτουν 122 δόντια. 

Για αποτελεσματική πολική ευθυγράμμιση, αρκεί, με τη βοήθεια μιας εφαρμογής αλφαδιού του smartphone σας (που δείχνει την κλίση του κινητού σε δύο άξονες), να ρυθμίσετε, με το αντίστοιχο λεβιεδάκι, το Ύψος της στήριξης σε τιμή ίση με το γεωγραφικό πλάτος παρατήρησης (σε μοίρες) και να στρέψετε τη στήριξη κατά Αζιμούθιο προς τον Βόρειο Ουράνιο Πόλο. Επεμβαίνοντας μόνο στον άξονα της Ορθής Αναφοράς με μικρομετρικές κινήσεις, μπορείτε να κρατήσετε το αντικείμενο που παρατηρείτε μέσα στο οπτικό πεδίο. 

Η στήριξη αυτή είναι τόσο πρακτική και ελαφριά, που θα εκπλαγείτε! Ο πτυσσόμενος και σταθερός τρίποδας αλουμινίου είναι εξοπλισμένος με έναν βολικό δίσκο παρελκομένων, για ασφαλή τοποθέτηση όλων των προσοφθάλμιων φακών και του smartphone σας. 

 


Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Οπτικός Σχεδιασμός Διοπτρικό Αχρωματικό
Διάμετρος (mm) 70
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 700
Εστιακός Λόγος (f/) 10
Στήριξη StarQuest
Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας (Star Pointer)
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 140
Προσοφθάλμιο 10mm (70x) & 25mm (28x),Ø31,8mm
Χαρτοκιβώτιο 1 1030 x 280 x 240 mm
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα:
Προαιρετικά Αξεσουάρ: