SLIDES BLANK 50τμχ

SLIDES BLANK 50τμχ

SLIDES BLANK 50τμχ

LEVENHUK

Είναι κατασκευασμένες από γυαλί υψηλής ποιότητας και οπτικής διαπερατότητας.

11,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-16281

Κενές διαφάνειες Levenhuk G50

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κενές διαφάνειες Levenhuk G50 για να φτιάξετε τις δικές σας διαφάνειες δειγμάτων για περαιτέρω έρευνα. Είναι κατασκευασμένες από γυαλί υψηλής ποιότητας και οπτικής διαπερατότητας. Χάρη στο ομοιόμορφο πάχος τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις διαφάνειες και για μεγάλα δείγματα χωρίς να χρειαστεί να ρυθμίσετε εκ νέου την εστίαση.

Οι ομαλές, γυαλισμένες άκρες είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα των διαφανειών: έτσι μειώνονται οι αντανακλάσεις από τις άκρες κατά τη διάρκεια της παρατήρησης, ενώ ελαχιστοποιείται και ο κίνδυνος κοψιμάτων κατά την προετοιμασία.
Οι κενές διαφάνειες Levenhuk G50 μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάθε μοντέλο οπτικού μικροσκοπίου για επιστημονική έρευνα ή σε διαδικασίες παραγωγής ή για χόμπι.

Διαστάσεις: 76x25 mm
Πάχος: 1.0–1.2 mm
Περιλαμβάνονται: 50 τεμάχια

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό