SKYLINE BASE 80S

SKYLINE BASE 80S

SKYLINE BASE 80S

LEVENHUK

Αυτό το τηλεσκόπιο είναι κατάλληλο για να εξερευνήσετε αντικείμενα βαθέως ουρανού, συμπεριλαμβανομένων των νεφελωμάτων και των γαλαξιών.
164,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-72849

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ SKYLINE BASE 80S

Το Levenhuk SKYLINE BASE 80S είναι ένα κατοπτρικό τηλεσκόπιο διαμέτρου 76mm. Αυτό το τηλεσκόπιο είναι κατάλληλο για να εξερευνήσετε αντικείμενα βαθέως ουρανού, συμπεριλαμβανομένων των νεφελωμάτων και των γαλαξιών. Είναι ιδανικό για αρχάριους αστρονόμους που ονειρεύονται να εξερευνήσουν το Σύμπαν.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Levenhuk Skyline BASE 80S είναι η κλασική αλταζιμουθιακή στήριξη. Επιτρέπει ακόμη και σε άπειρους παρατηρητές να χειριστούν αυτό το τηλεσκόπιο. Η στήριξη επιτρέπει την μετακίνηση του οπτικού σωλήνα κάθετα και οριζόντια.

Το πλούσιο κιτ αξίζει επίσης να αναφερθεί. Το τηλεσκόπιο συνοδεύεται από δύο προσοφθάλμιους φακούς με διαφορετικό εστιακό μήκος και έναν φακό Barlow 2x. Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη μεγέθυνση για τις παρατηρήσεις συνδυάζοντάς τις. Η μικρή μεγέθυνση είναι πρακτική για τη μελέτη νεφελωμάτων, η μεγάλη μεγέθυνση χρησιμοποιείται για την παρατήρηση των αστερισμών.

Το τρίποδο από αλουμίνιο παρέχει σταθερή θέση του τηλεσκοπίου ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες. Μπορείτε να ρυθμίσετε το δίσκο για αξεσουάρ και να το χρησιμοποιήσετε για τη διατήρηση πρόσθετων προσοφθάλμιων φακών, πυξίδας, χάρτη με αστέρια και πολλά άλλα. Το τρίποδο διαθέτει ρυθμιζόμενα πόδια.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 6000
Οπτικός Σχεδιασμός Κατοπτρικό Newtonian (Νευτώνιο)
Διάμετρος (mm) 76
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 700
Εστιακός Λόγος (f/) 9,2
Στήριξη Αλταζιμουθιακή
Ερευνητής 6x24
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 120
Προσοφθάλμιο SUPER: 10mm (70x), 25mm (28x)
Χαρτοκιβώτιο 1 980 x 310 x 250 mm ( 15.19 Kg )

Υλικό οπτικών: Οπτικό γυαλί
Επιστρώσεις οπτικών: Πλήρεις
Διάμετρος κάνης προσοφθαλμίου: 1.25
Τρίποδας: Αλουμινίου
Χειρισμός τηλεσκοπίου: Με το χέρι
Υλικό οπτικού σωλήνα: Αλουμίνιο

Επιπλέον    
•    Φακός Barlow 2x
•    Δίσκος παρελκομένων

•    Εύκολο στήσιμο
•    Κατάλληλο για: αντικείμενα βαθέως ουρανού

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό