ΠΑΡΕΚΤΑΜΑ ΔΡΟΣΟΥ DX ΓΙΑ C6,C8

ΠΑΡΕΚΤΑΜΑ ΔΡΟΣΟΥ DX ΓΙΑ C6,C8

ΠΑΡΕΚΤΑΜΑ ΔΡΟΣΟΥ DX ΓΙΑ C6,C8

CELESTRON

Το σκίαστρο αντικειμενικού φακού/καπάκι δρόσου DX είναι ένας σωλήνας που έχει περίπου την ίδια διάμετρο με τον οπτικό σωλήνα του τηλεσκοπίου. Είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στο μπροστινό άκρο του τηλεσκοπίου, ώστε να μειώνει την ποσότητα της δρόσου που σχηματίζεται στη διορθωτική πλάκα.
49,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE94018
 
Παρέκταμα δρόσου DX για C6 και C8
 

Το σκίαστρο αντικειμενικού φακού/καπάκι δρόσου DX είναι ένας σωλήνας που έχει περίπου την ίδια διάμετρο με τον οπτικό σωλήνα του τηλεσκοπίου. Είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στο μπροστινό άκρο του τηλεσκοπίου, ώστε να μειώνει την ποσότητα της δρόσου που σχηματίζεται στη διορθωτική πλάκα. Επίσης, εμποδίζει την είσοδο του διάχυτου φωτός στο τηλεσκόπιο, για καλύτερη θέαση και αστροφωτογράφιση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οπτικούς σωλήνες Schmidt-Cassegrain 6’’ και 8’’, EdgeHD και RASA (με μονή ράβδο dovetail).

Σχεδιασμός

Το σκίαστρο αντικειμενικού φακού/καπάκι δρόσου DX είναι σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζει τέλεια σε οπτικούς σωλήνες Celestron διαμέτρου 6’’ και 8’’. Είναι κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο το οποίο είναι ταυτόχρονα εύκαμπτο και ανθεκτικό. Η επιπλέον επένδυση που έχει προστεθεί στο άκρο που εφαρμόζει στο τηλεσκόπιο εξασφαλίζει σταθερότητα και καλύτερη εφαρμογή στον οπτικό σωλήνα. Η εσωτερική επένδυση τσόχας απορροφά την υγρασία και το διάχυτο φως, βελτιώνοντας σημαντικά την αντίθεση κατά την παρατήρηση και την αστροφωτογράφιση. Το σκίαστρο διαθέτει επαρκώς μεγάλο κόψιμο, ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητα και επιπλέον, να μην εμποδίζει τη ράβδο τοποθέτησης σε στήριξη (dovetail) και να μπορεί να φιλοξενήσει ράβδους πλάτους μέχρι 4’’.

Η τοποθέτηση του σκιάστρου στον οπτικό σωλήνα είναι εύκολη χάρη στις αυτοκόλλητες ταινίες βέλκρο που διαθέτει. Οι ταινίες αυτές μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τη διάμετρο του οπτικού σωλήνα του τηλεσκοπίου σας.

Μεταφορά και αποθήκευση

Το σκίαστρο αντικειμενικού φακού DX είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο υλικό ώστε να μπορείτε να το διπλώσετε και έτσι να εξοικονομήσετε χώρο κατά τη μεταφορά και την αποθήκευσή του.

Με μια ματιά:

  • Αποτρέπει τον σχηματισμό δρόσου στη διορθωτική πλάκα των τηλεσκοπίων Schmidt-Cassegrain ή EdgeHD.
  • Κατάλληλο για οπτικούς σωλήνες διαμέτρου 6’’ και 8’’.
  • Με σχεδιασμό κατάλληλο ώστε να μην εμποδίζει τη ράβδο τοποθέτησης σε στήριξη (dovetail).
  • Το εσωτερικό του σκιάστρου διαθέτει επένδυση που μειώνει την υγρασία και εμποδίζει το διάχυτο φως.
  • Είναι εύκαμπτο και μπορεί να διπλωθεί για εύκολη μεταφορά.

 

Χαρακτηριστικά

Υλικό

Πολυαιθυλένιο

Βάρος

0.45 kg

Διαστάσεις

330.2 x 797.56 x 3.556 mm

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 450
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό