Σφιγκτήρας Rider clamp 3”/60mm & προσαρμογέας

Σφιγκτήρας Rider clamp 3”/60mm & προσαρμογέας

Σφιγκτήρας Rider clamp 3”/60mm & προσαρμογέας

BAADER PLANETARIUM

Σφιγκτήρας Rider clamp, πλάτους 3 ιντσών και μήκους 60mm, κατάλληλος για το εξάρτημα Stronghold Tangent Assembly της Baader.
42,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2450316
Σφιγκτήρας Rider clamp 3”/60mm & προσαρμογέας για το  Stronghold Tangent Assembly

Ειδικός σφιγκτήρας πλάτους  3 ιντσών και μήκους 60mm. Κατάλληλος για συγκράτηση δαχτυλιδιών οδηγητικού τηλεσκοπίου και σφιγκτήρων τύπου V. Έχει έξτρα τρύπες για βίδες, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται, που ταιριάζουν για την προσαρμογή του εξαρτήματος Stronghold Tangent Assembly της Baader.

Σε συνδυασμό με το Stronghold Tangent Assembly

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό