Σφιγκτήρας προσοφθαλμίου 1 ¼ Τ-2, με δυνατότητα εστίασης

Σφιγκτήρας προσοφθαλμίου 1 ¼ Τ-2, με δυνατότητα εστίασης

Σφιγκτήρας προσοφθαλμίου 1 ¼ Τ-2, με δυνατότητα εστίασης

BAADER PLANETARIUM

Σφιγκτήρας προσοφθαλμίου 1 ¼ Τ-2, με δυνατότητα εστίασης 5mm, με 3 βίδες συγκράτησης για ακριβές κεντράρισμα και μία βίδα για το κλείδωμα της εστίασης.
49,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2458125
Σφιγκτήρας προσοφθαλμίου 1 ¼ Τ-2, με δυνατότητα εστίασης

Με το νέο σύστημα συγκράτησης των προσοφθαλμίων, με προσαρμογή σε σπείρωμα T-2, μπορεί να περιστραφεί το προσαρμοσμένο προσοφθάλμιο ή η κάμερα για να επιτευχθεί ακριβής εστίαση και με μια βίδα μπορεί να κλειδωθεί η περιστροφή και άρα η εστίαση. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ για την διατήρηση της εστίασης κατά τη διάρκεια της πλανητικής φωτογράφησης ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή είναι σημαντική η ακριβής θέση της εστίασης. Οι 3 βίδες συγκράτησης σφίγγουν έναν ορειχάλκινο δακτύλιο για να μη τραυματίσουν το 1 ¼ αξεσουάρ που τοποθετείται. Την ίδια στιγμή οι 3 βίδες επιτρέπουν τον ακριβή έλεγχο της πλευρικής κίνησης του τοποθετημένου αξεσουάρ, ώστε να κεντράρετε το αντικείμενο παρατήρησης με ακρίβεια κλασμάτων του χιλιοστού.
Περιλαμβάνει ένα καπάκι για την σκόνη 1 ¼.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό