ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΦΘΑΛΜΙΟΥ, CLICK LOCK, Μ72/2″ (για Takahashi)

ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΦΘΑΛΜΙΟΥ, CLICK LOCK, Μ72/2″ (για Takahashi)

ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΦΘΑΛΜΙΟΥ, CLICK LOCK, Μ72/2″ (για Takahashi)

BAADER PLANETARIUM

Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε ένα, δεν θα θέλετε ποτέ ξανά να επιστρέψετε στις απλές βίδες πίεσης ούτε στους μπρούτζινους δακτυλίους σύσφιξης!
94,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2956272

Κουμπωτός σφιγκτήρας Clicklock 2˝ Μ72 (takahashi)


Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε ένα, δεν θα θέλετε ποτέ ξανά να επιστρέψετε στις απλές βίδες πίεσης ούτε στους μπρούτζινους δακτυλίους σύσφιξης! Με μια μικρή στρέψη του εξωτερικού δακτυλίου, δύο ειδικοί μη-παραμορφωτικοί κύλινδροι έρχονται σε επαφή με το προσοφθάλμιο και το μαγκώνουν σφιχτά στον υποδοχέα.

Ο clicklock σφιγκτήρας αυτός είναι κατάλληλος για όλα τα διοπτρικά τηλεσκόπια της Takahashi με σπείρωμα M72.

Για να μπορέσετε να τοποθετήσετε το σφιγκτήρα στο Takahashi Mewlon χρειάζεστε τον ειδικό αντάπτορα Μ71/Μ72, με κωδικό Baader #2558231.  
  • Καθαρό βάρος: 212 γραμμάρια
  • Μήκος: 41 mm
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό