ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ CLICK LOCK 2˝ CL ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ 47 mm

ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ CLICK LOCK 2˝ CL ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ 47 mm

ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ CLICK LOCK 2˝ CL ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ 47 mm

BAADER PLANETARIUM

Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε ένα, δεν θα θέλετε ποτέ ξανά να επιστρέψετε στις απλές βίδες πίεσης ούτε στους μπρούτζινους δακτυλίους σύσφιξης!

85,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2956247
Σφιγκτήρας Clicklock 2˝ CL προέκτασης 47 mm

Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε ένα, δεν θα θέλετε ποτέ ξανά να επιστρέψετε στις απλές βίδες πίεσης ούτε στους μπρούτζινους δακτυλίους σύσφιξης! Με μια μικρή στρέψη του εξωτερικού δακτυλίου δύο  ειδικοί μη-παραμορφωτικοί κύλινδροι έρχονται σε επαφή με το προσοφθάλμιο και το κρατούν σφιχτά στον υποδοχέα.
Το κουμπωτό κολάρο  clicklock της Baader Planetarium μπορεί να επεκτείνει τους εστιαστές 2˝ αλλά και όλες τις συσκευές κοντά στα 47mm και μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί και για περιπτώσεις που δεν θα τοποθετηθεί κάποια κάμερα δηλαδή και για άμεση παρατήρηση. Επίσης μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος σε περιπτώσεις που τοποθετούνται αναστροφείς ειδώλου και προκύπτει το συνολικό μήκος του εστιαστή μικρότερο από το απαιτούμενο. Τότε μπορούμε να επιμηκύνουμε το σύστημα με τον σφιγκτήρα Clicklock 2˝ CL  και το τηλεσκόπιο να μπορεί να ε
στιάσει. 

Εφαρμογές του σφιγκτήρα
 
 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 184

-Καθαρό βάρος: 184 γραμμάρια

 -Μήκος: 47 mm

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό