Σετ Φίλτρων Πλανητών (21, 80A, 15, Polariz) 31,8mm(1-1/4″)

Σετ Φίλτρων Πλανητών (21, 80A, 15, Polariz) 31,8mm(1-1/4″)

Σετ Φίλτρων Πλανητών (21, 80A, 15, Polariz) 31,8mm(1-1/4″)

CELESTRON

Τα προσοφθάλμια αυτά φίλτρα παρέχουν πολύτιμη βοήθεια στην παρατήρηση της σελήνης και των πλανητών.
74,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE94119-10
Φίλτρα πλανητών-Σετ από 4 φίλτρα

Τα φίλτρα αυτά προσαρμόζονται στα προσοφθάλμια και παρέχουν πολύτιμη βοήθεια στην παρατήρηση της σελήνης και των πλανητών. Μειώνουν σημαντικά  το θάμβος και τη σκέδαση του φωτός, αυξάνουν τo κοντράστ και την ευκρίνεια στις πλανητικές λεπτομέρειες, μειώνουν την κόπωση των ματιών. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ομογενές και οπτικώς επίπεδο γυαλί. Έχουν ειδικές επιστρώσεις που εμποδίζουν τη διάχυση του φωτός και τα διπλά είδωλα. Όλα τα προσοφθάλμια φίλτρα έχουν σπείρωμα κατάλληλο για τα προσοφθάλμια 1¼² της Celestron και των περισσοτέρων άλλων κατασκευαστών και προσφέρουν καθαρή διάμετρο 26mm.

Τα έγχρωμα φίλτρα της Celestron εδράζονται σε δακτύλιους από ανοδιωμένο αλουμίνιο με μαύρο χρώμα, με το σειριακό αριθμό Kodak Wratten χαραγμένο στο πλάι και διατίθενται σε σετ τεσσάρων διαφορετικών χρωμάτων, τοποθετημένα σε πλαστικές θήκες. Οι δακτύλιοι των φίλτρων έχουν δύο σπειρώματα (αρσενικό-θηλυκό), ώστε να μπορούν να βιδωθούν το ένα πάνω στο άλλο σε διάφορους συνδυασμούς. Έχετε, έτσι, τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συνδυασμούς που δίνουν νέο χρώμα και άλλη διαπερατότητα ή το ίδιο χρώμα με χαμηλότερη διαπερατότητα. Όταν συνδυάζετε πολλά χρωματικά φίλτρα, η συνισταμένη διαπερατότητα του συνδυασμού ισούται με το γινόμενο των φασματικών διαπερατοτήτων των επί μέρους φίλτρων που χρησιμοποιείτε.

 Η αποδοτικότητα των φίλτρων εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, όπως η διάμετρος και η εστιακή απόσταση του τηλεσκοπίου, η μεγέθυνση που χρησιμοποιείται και το seeing.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος (mm) 31.8
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό