ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ  4τεμ

ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ 4τεμ

ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ 4τεμ

SKYWATCHER

Το σετ περιέχει 4 έγχρωμα φίλτρα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται σε προσοφθάλμια 1,25".

54,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
OV-20202
ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ 4τεμ

Το σετ περιέχει 4 έγχρωμα φίλτρα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται σε προσοφθάλμια 1,25". Περιλαμβάνονται τα ακόλουθα χρώματα:

  • Κίτρινο
  • Κόκκινο
  • Πράσινο
  • Φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας (neutral density), που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε στο μέγιστο την παρατήρηση της Σελήνης

Αν έχετε ήδη όλα τα προσοφθάλμια που χρειάζεστε για τη λεπτομερή μελέτη των πλανητών και της Σελήνης, αυτά τα φίλτρα θα κάνουν πολύ πιο απολαυστική την παρατήρηση του ηλιακού συστήματος.

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό