ΣΕΤ 5 ΦΙΛΤΡΩΝ LRGBC CCD Ø31,8mm (1 1/4″)

ΣΕΤ 5 ΦΙΛΤΡΩΝ LRGBC CCD Ø31,8mm (1 1/4″)

ΣΕΤ 5 ΦΙΛΤΡΩΝ LRGBC CCD Ø31,8mm (1 1/4″)

Τα νέα φίλτρα της Baader, με ειδικές αντιανακλαστικές επιφάνειες, παρέχουν βελτιωμένο διαχωρισμό χρωμάτων και ποιότητα εικόνας. Εδώ ένα ολοκληρωμένο σετ των πέντε φίλτρων, L, R, G, B και C. Διάμετρος 1 1/4″.
345,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2458473
Σετ 5 φίλτρων, RGB και UV/IR Cut και Clear, Ø31,8mm (1 1/4″)


Τα νέα φίλτρα LRGBC της Baader, με ειδικές αντιανακλαστικές επιφάνειες, παρέχουν βελτιωμένο διαχωρισμό χρωμάτων και ποιότητα εικόνας. Oι προφανείς βελτιώσεις τους θα σας αναγκάσουν πιθανότατα να ξαναεπισκεφθείτε τους αγαπημένους σας στόχους για μια δεύτερη φωτογραφία!
 
Αυτό που κάνει τα φίλτρα της Baader να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα φίλτρα της αγοράς είναι η προσεκτική διαδικασία παραγωγής αλλά και ελέγχου τους. Η συνεργασία της Baader με μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής λεπτών υμενίων για την παραγωγή τους έχει ως αποτέλεσμα απαράμιλλη οπτική ποιότητα και καμπύλες απόκρισης που αγγίζουν το ιδανικό.

Με τις ιδιαίτερα απότομες “βυθίσεις’’ στις καμπύλες, όπως επίσης και την υψηλή διαπερατότητα (μεγαλύτερη από 95%) σε όλο το εύρος του φάσματος, η εταιρία Baader κατάφερε κάτι που καμιά άλλη εταιρία παραγωγής RGB φίλτρων δεν είχε καταφέρει σε τέτοιο βαθμό στο παρελθόν: Να διαχωρίσει ικανοποιητικά τις πολύτιμες γραμμές Ηβ και ΟΙΙΙ. To μπλε φίλτρο είναι διαπερατό και στις δύο γραμμές, ενώ το πράσινο φίλτρο μόνο στο ΟΙΙΙ, με αποτέλεσμα οι δύο γραμμές να παριστάνονται όπως πρέπει: Η μεν πρώτη εντελώς μπλε και η δεύτερη με μια ενδιάμεση γαλαζοπράσινη απόχρωση. 
Επιπλέον, οι καμπύλες του πράσινου και κόκκινου φίλτρου σχεδόν αλληλεπικαλύπτονται, αφήνοντας μόνο ένα μικρό κενό στην περιοχή των 580nm, για να μπλοκάρουν την ενοχλητική φωτορύπανση από τις λάμπες υδραργύρου/νατρίου.Tα τρία έγχρωμα φίλτρα συνοδεύονται από ένα φίλτρο αποκοπής UV/IR (φίλτρο L-luminance) και ένα καθαρό φίλτρο C. Tο  πρώτο επιτρέπει την αποκλειστική διέλευση μόνο της ορατής ακτινοβολίας και είναι ισοπαχές με τα έγχρωμα φίλτρα, έτσι ώστε να μη μεταβάλλεται η θέση του εστιακού επιπέδου (δεν αλλάζει η εστίαση στα καταδιοπτρικά και κατοπτρικά τηλεσκόπια) και τo φίλτρο C (Clear) είναι καθαρό γυαλί και χρησιμεύει αποκλειστικά στην εστίαση και στην προστασία της κάμερας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει τα φίλτρα LRGBC της Baader ξεχωριστά είναι οι ειδικές αντιανακλαστικές επιστρώσεις τους, αποτέλεσμα ειδικού σχεδιασμού και εκτεταμένων ελέγχων κατά τη διαδικασία της παραγωγής. Με τη νέα σειρά φίλτρων LRGBC της Baader οι ενοχλητικές εσωτερικές ανακλάσεις είναι παρελθόν!

Τα φίλτρα διατίθενται σε διάμετρο 1¼΄΄ (31.8mm), σε 2΄΄ (50,8mm), σε
2΄΄ μόνο με το γυάλινο φίλτρο χωρίς το μεταλλικό πλαίσιο, αλλά και σε τετράγωνο 50x50mm και 65x65mm.

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος (mm) 31.8
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό