ΣΕΤ 4 ΦΙΛΤΡΩΝ LRGB CCD Ø31,8mm (1 1/4″)

ΣΕΤ 4 ΦΙΛΤΡΩΝ LRGB CCD Ø31,8mm (1 1/4″)

ΣΕΤ 4 ΦΙΛΤΡΩΝ LRGB CCD Ø31,8mm (1 1/4″)

Τα νέα φίλτρα LRGB της Baader , με ειδικές αντιανακλαστικές επιφάνειες, παρέχουν βελτιωμένο διαχωρισμό χρωμάτων και ποιότητα εικόνας. Διάμετρος 1 1/4″.
307,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2458472
Σετ 4 φίλτρων RGB και UV/IR cut, Ø31,8mm (1 ¼") 

Τα νέα φίλτρα LRGB της Baader , με ειδικές αντιανακλαστικές επιφάνειες, παρέχουν βελτιωμένο διαχωρισμό χρωμάτων και ποιότητα εικόνας. Δυστυχώς, οι προφανείς βελτιώσεις τους θα σας αναγκάσουν πιθανότατα να ξαναεπισκεφθείτε τους αγαπημένους σας στόχους για μια δεύτερη φωτογραφία!
 
Αυτό που κάνει τα φίλτρα της Baader να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα φίλτρα της αγοράς είναι η προσεκτική διαδικασία παραγωγής αλλά και ελέγχου τους. Η συνεργασία της Baader με μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής λεπτών υμενίων  για την παραγωγή τους, έχει ως αποτέλεσμα απαράμιλλη οπτική ποιότητα, και καμπύλες απόκρισης που αγγίζουν το ιδανικό.

Με τις ιδιαίτερα απότομες “βυθίσεις’’ στις καμπύλες, όπως επίσης και την υψηλή διαπερατότητα (μεγαλύτερη από 95%) σε όλο το εύρος του φάσματος, η εταιρία Baader κατάφερε κάτι που καμιά άλλη εταιρία παραγωγής RGB φίλτρων δεν είχε καταφέρει σε τέτοιο βαθμό στο παρελθόν: Να διαχωρίσει ικανοποιητικά τις πολύτιμες γραμμές του Ηβ και ΟΙΙΙ. To μπλε φίλτρο είναι διαπερατό και στις δύο γραμμές, ενώ το πράσινο φίλτρο μόνο στο ΟΙΙΙ με αποτέλεσμα οι δύο γραμμές να παριστάνονται όπως πρέπει: Η μεν πρώτη εντελώς μπλε και η δεύτερη με μια ενδιάμεση γαλαζοπράσινη απόχρωση. 

Επιπλέον οι καμπύλες του πράσινου και κόκκινου φίλτρου σχεδόν αλληλεπικαλύπτονται, αφήνοντας μόνο ένα μικρό κενό στην περιοχή των 580nm, για να μπλοκάρουν την ενοχλητική φωτορύπανση από τις λάμπες υδραργύρου/νατρίου.
Tα τρία έγχρωμα φίλτρα συνοδεύονται από ένα τέταρτο φίλτρο αποκοπής UV/IR (φίλτρο L-luminance), το οποίο επιτρέπει την αποκλειστική διέλευση μόνο της ορατής ακτινοβολίας και είναι ισοπαχές με τα έγχρωμα φίλτρα, έτσι ώστε να μη μεταβάλλεται η θέση του εστιακού επιπέδου (δεν αλλάζει η εστίαση στα καταδιοπτρικά και κατοπτρικά τηλεσκόπια).

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει τα φίλτρα LRGB της Baader ξεχωριστά είναι οι ειδικές αντιανακλαστικές επιστρώσεις τους, αποτέλεσμα ειδικού σχεδιασμού και  εκτεταμένων ελέγχων κατά τη διαδικασία της παραγωγής. Με τη νέα σειρά φίλτρων LRGB της Baader οι ενοχλητικές εσωτερικές ανακλάσεις είναι παρελθόν!

Τα φίλτρα διατίθενται στο στάνταρ μέγεθος 1 ¼ " (31.8mm), σε 2" (50,8mm) και αυτό της διαμέτρου των 50,8mm μόνο με το γυάλινο φίλτρο χωρίς το μεταλλικό πλαίσιο.


Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος (mm) 31.8
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό