ΡΟΛΟΪ ΚΟΥΚΟΣ

ΡΟΛΟΪ ΚΟΥΚΟΣ

ΡΟΛΟΪ ΚΟΥΚΟΣ

SELEGIOCHI

Το παραδοσιακό ρολόι με τον κούκο επί δώδεκα φορές ! Ένα κλασικό, στην εμφάνιση, ρολόι που παράγει έναν διαφορετικό ήχο πουλιού σε κάθε ακέραιη ώρα.
36,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SEL-6104025
ΡΟΛΟΪ "ΚΟΥΚΟΣ" ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥΛΙΩΝ

Μετατρέψτε τον χώρο σας σε παραδείσιο δάσος. Τα κελαηδίσματα 12 πουλιών αγγέλλουν το πέρασμα της ώρας, κατά τη διάρκεια της μέρας. Τη νύχτα, όμως, σιωπούν όλα τα πουλιά, ακόμα και η νυκτόβια κουκουβάγια, για να μη χάσετε τον ύπνο σας!

Το παραδοσιακό ρολόι με τον κούκο επί δώδεκα φορές !
Ένα κλασικό, στην εμφάνιση,  ρολόι που παράγει έναν διαφορετικό ήχο πουλιού σε κάθε ακέραιη ώρα. Αυτό συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, διότι ο ειδικός αισθητήρας εμποδίζει τη διαδικασία αυτή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι!!
Τα 12 πουλιά που ακούγονται είναι με τη σειρά:  σπίνος, κούκος, παπαδίτσα, δρυοκολάπτης, τσίχλα, μπούφος, τρωγλοδύτης, κότσυφας,  αιγίθαλος, αηδόνι, κοκκινολαίμης και κουκουβάγια.
Επιτοίχιο/ Επιτραπέζιο.
Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).
Διάμετρος: 20cm
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό