REPORT 4042, Τρίποδας

REPORT 4042, Τρίποδας

REPORT 4042, Τρίποδας

BERLEBACH

Υψηλής ποιότητας ξύλινος τρίποδας με ενσωματωμένη "μπάλα" από την παγκόσμιας φήμης Γερμανική εταιρεία Berlebach.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BE-12043

Τρίποδας Berlebach

 


Οι τρίποδες Berlebach κατασκευάζονται στην Γερμανία  από υψηλής ποιότητας ξυλεία, με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας.

Είναι ιδανικοί για οποιαδήποτε χρήση, φωτογραφία, video, παρατήρηση με κιάλια.

Το ίδιο το υλικό τους σας εξασφαλίζει επιπλέον πλεονεκτήματα σε σχέση με τις κλασικές λύσεις, ενώ και η εμφάνισή τους είναι ξεχωριστή.

Εφόσον το ξύλο δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμο υλικό  δεν φορτίζεται στατικά οπότε μηδενίζεται η πιθανότητα ζημιάς στην ηλεκτρονική σας συσκευή (φωτ. μηχανή, μηχ. Video) από στατικό ηλεκτρισμό.

Επίσης το ξύλο δεν είναι θερμικά αγώγιμο οπότε κάτω από υψηλές θερμοκρασίες δεν "καίει", ενώ σε πολύ χαμηλές δεν παγώνει και μπορείτε να χειριστείτε τον εξοπλισμό σας χωρίς γάντια.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κατάλληλο για αστρονομική παρατήρηση με κιάλια καθώς η στιβαρότητα και το μεγάλο του ύψος σας εξασφαλίζει σταθερή στήριξη των κιαλιών και άνετη παρατήρηση.

  • Έχει μεγάλο μέγιστο ύψος (212 cm) και ενσωματώνει μια μπάλα ελεύθερης κίνησης στην βάση του για πολύ εύκολη μετακίνηση του οπτικού οργάνου προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
  • Το βάρος του είναι 3,9 κιλά ενώ μπορεί να φέρει βάρος μέχρι και 8 κιλά. Όταν είναι μαζεμένος έχει μήκος μόλις 107 cm ενώ το ελάχιστο ύψος παρατήρησης είναι 52 cm.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χαρτοκιβώτιο 1 1090 x 170 x 200 mm ( 4.68 Kg )
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό