ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ OUTDOOR ADVENTURE CAMPING

ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ OUTDOOR ADVENTURE CAMPING

ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ OUTDOOR ADVENTURE CAMPING

Αυτός ο προτζέκτορας - βιντεοπροβολέας δημιουργεί μαγικό νυχτερινό ουρανό στο δωμάτιό σας.

24,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
PP-MP2060

ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ OUTDOOR ADVENTURE CAMPING 

Διαθέτει 24 εικόνες με θέμα το κάμπινγκ, εικόνες ζώων, νυχτερινό ουρανό κα. Απλά πατήστε το διακόπτη και βάλτε το σε λειτουργία. Ο νυχτερινός φωτισμός θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα στη σκηνή σας! O προτζέκτορας κλείνει αυτόματα μετά από 15 λεπτά για να διατηρηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτός ο φορητός προβολέας θα δημιουργήσει ένα μαγευτικό νυχτερινό ουρανό όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι εικόνες προβάλλονται σε επίπεδη επιφάνεια με πλάτος περίπου ένα μέτρο. Η εστίαση γίνεται με την περιστροφή του μπροστινού φακού.

Ηλικία: 3+

Περισσότερες Πληροφορίες
Barcode 5060122733687
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό