Προστατευτικό T-ring για Canon EOS

Προστατευτικό T-ring για Canon EOS

Προστατευτικό T-ring για Canon EOS

BAADER PLANETARIUM

Ξεχάστε τη σκόνη στη φωτογραφική μηχανή σας. Χρησιμοποιήστε φίλτρα χωρίς βινιετάρισμα. Το νέο προστατευτικό CANON T-Ring της Baader είναι με ακρίβεια κατασκευασμένο για να ταιριάζει στο σώμα της δικής σας Canon σαν να ήταν ένα συμπαγές κομμάτι μετάλλου.
73,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2958550
Προστατευτικό T-ring για Canon EOS με εσωτερική υποδοχή για φίλτρα

Ξεχάστε τη σκόνη στη φωτογραφική μηχανή σας. Χρησιμοποιήστε φίλτρα χωρίς βινιετάρισμα. Το νέο προστατευτικό CANON T-Ring της Baader είναι με ακρίβεια κατασκευασμένο για να ταιριάζει στο σώμα της δικής σας Canon σαν να ήταν ένα συμπαγές κομμάτι μετάλλου. Αυτό το T-ring διαθέτει τρεις τρόπους προσαρμογής σε ένα τηλεσκόπιο: σπείρωμα Τ-2 (φωτογραφικό), σπείρωμα Μ48 (αστρονομικό φίλτρο) και nosepiece 2″ μεγάλου εύρους, για την εισαγωγή μέσα στη φωτογραφική μηχανή της μεγαλύτερης στον κόσμο διαμέτρου χωρίς βινιετάρισμα. Όλα τα  φίλτρα 2″ (με πλαίσιο) και τα φίλτρα 50.4mm (χωρίς πλαίσιο) μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στο T-ring, για να πάρουμε φωτογραφίες μέσα από οποιοδήποτε είδος φίλτρου, ενώ χρησιμοποιούμε διάφορους φωτογραφικούς φακούς και οποιοδήποτε τηλεσκόπιο.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: