Προσοφθάλμιο Zoom 7.2mm – 21.5mm (1.25″)

Προσοφθάλμιο Zoom 7.2mm – 21.5mm (1.25″)

Προσοφθάλμιο Zoom 7.2mm – 21.5mm (1.25″)

AURIGA

Προσοφθάλμιο zoom με υψηλή απόδοση και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, που δίνει ομοιόμορφο οπτικό πεδίο και καθαρές, ευκρινείς εικόνες.

144,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AUZOOM-7.2-21.5

Προσοφθάλμιο Zoom 7.2mm – 21.5mm (1.25″)
 

Προσοφθάλμιο ζουμ με υψηλή απόδοση και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, που δίνει ομοιόμορφο οπτικό πεδίο και καθαρές, ευκρινείς εικόνες. Η εστιακή απόσταση μεταβάλλεται κατά συνεχή τρόπο από 7.2 mm έως 21.5 mm και αντίστοιχα το οπτικό πεδίο από 60°έως 40°. Για ευκολία οι θέσεις που αντιστοιχούν στις εστιακές αποστάσεις 7.2, 10, 13.5 & 21.5mm είναι χαραγμένες στην κάνη του προσοφθαλμίου. Η λειτουργία του ζουμ είναι πολύ ομαλή και η χρήση της είναι απόλαυση. Το eye relief είναι 15 mm.

Ο φακός έχει 7 στοιχεία χωρισμένα σε 4 ομάδες. Αυτό το εξωτικό προσοφθάλμιο έχει μεγάλα στοιχεία φακών και μαλακά πτυσσόμενα παρεκτάματα, για άνετη παρατήρηση. Όλα τα μοντέλα είναι parfocal και έχουν πλήρεις πολλαπλές επιστρώσεις ευρέος φάσματος, μαυρισμένες περιφέρειες φακών και εσωτερικά φράγματα ανάκλασης (baffles). Όμορφο φινίρισμα με ανοδιωμένο αλουμίνιο βαμμένο με high-gloss και με λαστιχένια οδοντωτή ζώνη λαβής. Διαθέτουν σπείρωμα για να δέχονται φίλτρα 1.25″.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 190
Τύπος Zoom
Eye Relief (mm) 15
Διάμετρος κάννης 1,1/4" (31,8mm)
Εστιακή απόσταση 7.2mm – 21.5mm
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 40° - 60°
Πλήθος οπτικών στοιχείων 7
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό