ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ

ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ

ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ

CELESTRON

Το προσοφθάλμιο ευθυγράμμισης κατόπτρου Cheshire της Celestron είναι ιδανικό για ακριβή ευθυγράμμιση νευτώνειων τηλεσκοπίων. Είναι επίσης χρήσιμο στην ευθυγράμμιση τηλεσκοπίων Schmidt-Cassegrain.

69,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE94182
ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ


Το προσοφθάλμιο ευθυγράμμισης κατόπτρου Cheshire της Celestron είναι ιδανικό για ακριβή ευθυγράμμιση νευτώνειων τηλεσκοπίων. Είναι επίσης χρήσιμο στην ευθυγράμμιση τηλεσκοπίων Schmidt-Cassegrain. Αυτό το ειδικό προσοφθάλμιο είναι συμβατό με οποιοδήποτε εστιαστή ή διαγώνιο 1 ¼’’.
Χάρη στο μικρό άνοιγμα που διαθέτει το ειδικό αυτό προσοφθάλμιο στο ένα άκρο του και τα λεπτά νήματα στο άλλο άκρο του, η ευθυγράμμιση καθίσταται εύκολη. Σε σύγκριση με το Collimation Tool της Celestron, το προσοφθάλμιο αυτό είναι πιο ακριβές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος (mm) 31.8

Εγγύηση: 2 έτη

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό