SUPER PLOSSL ZOOM 7-21mm APO

SUPER PLOSSL ZOOM 7-21mm APO

SUPER PLOSSL ZOOM 7-21mm APO

OMEGON

Με το προσοφθάλμιο 7-21 zoom έχετε ένα καλό και με ευκρίνεια οπτικό πεδίο, είτε στα 7mm, είτε στα 21mm είτε ενδιάμεσα. Μπορείτε, χωρίς δισταγμό, να το χρησιμοποιήσετε για επίγειες παρατηρήσεις, εστιάζοντας απευθείας σε ένα πουλί, βουνό ή πλοίο που παρατηρείτε. Δοκιμάστε αυτό το προσοφθάλμιο στη σελήνη και στους πλανήτες.!!
74,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
NI-5084

Zoom 7-21, διαμέτρου 31,8mm (1 1/4")

Τα προσοφθάλμια zoom έχουν αναμφισβήτητα κάποια πλεονεκτήματα, συγκρινόμενα με τα, σταθερής εστιακής απόστασης, προσοφθάλμια. Σε κάποιες περιπτώσεις, ένα και μόνο προσοφθάλμιο zoom μπορεί να αντικαταστήσει μια μεγάλη συλλογή συμβατικών προσοφθαλμίων, έτσι πιθανόν να μην χρειαστείτε κανένα άλλο.

 

Μπορείτε πάντα να επιλέγετε τη μεγαλύτερη δυνατή μεγέθυνση σε κάθε δεδομένη στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές συνθήκες παρατήρησης (seeing), την προσαρμογή του τηλεσκοπίου στην εξωτερική θερμοκρασία και όποιους άλλους παράγοντες  μπορούν να επηρεάσουν τη μέγιστη, χρήσιμη μεγέθυνση.

 

Με το προσοφθάλμιο Omegon 7-21  zoom  έχετε  ένα καλό και με ευκρίνεια οπτικό πεδίο, είτε στα 7mm, είτε στα 21mm είτε ενδιάμεσα. Μπορείτε, χωρίς δισταγμό, να το χρησιμοποιήσετε για επίγειες παρατηρήσεις, εστιάζοντας απευθείας σε ένα πουλί, βουνό ή πλοίο που παρατηρείτε. Δοκιμάστε αυτό το προσοφθάλμιο στη σελήνη και στους πλανήτες.!!

 

Στα 7mm  το φαινόμενο πεδίο παρατήρησης είναι 33ο ενώ φτάνει τις 43ο  στα 21mm. Το eye relief κυμαίνεται από 16mm (7x) έως την πλέον ξεκούραστη τιμή των 33mm στα 21mm. Διαθέτει εσωτερικό σπείρωμα για προσαρμογή φίλτρων πλανητών 31,8mm και ελαστικό παρέκταμα κατάλληλο για αυτούς που φορούν γυαλιά.

 

Και μια τελευταία επισήμανση: ένα προσοφθάλμιο zoom δεν μπορεί, σίγουρα, να φτάσει την υψηλή απόδοση που έχει ένα σταθερής εστιακής απόστασης προσοφθάλμιο. Κάνοντας  άμεση σύγκριση θα παρατηρήσετε ελαφρώς περισσότερες λεπτομέρειες με ένα, καλής ποιότητας, Plossl από οποιοδήποτε zoom. Παρ' όλα αυτά, σε πολλές περιπτώσεις, η άνεση και η ευκολία της χρήσης ενός zoom είναι πιο σημαντικές από το να έχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια-εδώ είναι που υπερέχει το 7-21 Zoom. Οι πολύ απαιτητικοί παρατηρητές του ουρανού  πρέπει να προτιμούν σταθερής εστιακής απόστασης προσοφθάλμια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος Zoom
Eye Relief (mm) 16-33
Διάμετρος κάννης 1,1/4" (31,8mm)
Εστιακή απόσταση Zoom
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 33°-43°
Πλήθος οπτικών στοιχείων 5
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό