Πολική διόπτρα για τις στηρίξεις CG-5 & EQ-5

Πολική διόπτρα για τις στηρίξεις CG-5 & EQ-5

Πολική διόπτρα για τις στηρίξεις CG-5 & EQ-5

Απαραίτητο αξεσουάρ για ακριβή πολική ευθυγράμμιση σε ισημερινή στήριξη CG5 της Celestron ή EQ5 της SkyWatcher
74,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE94224
ΠΟΛΙΚΗ ΔΙΟΠΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ CELESTRON CG-5 & SKYWATCHER EQ-5

Η πολική διόπτρα είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ που προορίζεται για την ισημερινή στήριξη CG5 της σειράς Advanced της Celestron ή την EQ5 της Skywatcher. Διευκολύνει, επιταχύνει και βελτιώνει τη διαδικασία της πολικής ευθυγράμμισης με αποτέλεσμα ο παρατηρητής να διαθέτει περισσότερο χρόνο για παρατήρηση και λιγότερο χρόνο για την προετοιμασία.

Εσωτερικά της διόπτρας διαγράφονται οι : Μεγάλη Άρκτος, Κασσιόπη, Πολικός Αστέρας και Βόρειος Ουράνιος Πόλος (NCP) για χρήση στο βόρειο ημισφαίριο και ο αστερισμός Octans για χρήση στο νότιο ημισφαίριο, καθώς και σταυρόνημα για πιο εύκολο εντοπισμό του ουράνιου πόλου. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της εστίασης στο προσοφθάλμιο της πολικής διόπτρας, για πιο καθαρό είδωλο πάνω στο σταυρόνημα. 
Περισσότερες Πληροφορίες
Καθ.Βάρος (γρ.) 200
Barcode 0050234942249
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: