ΠΑΖΛ TANTRIX POCKET GAME PACK

ΠΑΖΛ TANTRIX POCKET GAME PACK

ΠΑΖΛ TANTRIX POCKET GAME PACK

To Tantrix είναι ένας μαγικός κόσμος χρωμάτων που σας προσκαλεί να το ανακαλύψετε και ικανό να σας διασκεδάζει και συντροφεύει για μια ολόκληρη ζωή.

15,90 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
VAF-TP

ΠΑΖΛ TANTRIX POCKET GAME PACK

Το Tantrix κατάγεται από την Νέα Ζηλανδία και είναι ένα από τα ομορφότερα και ποιοτικότερα παιχνίδια στρατηγικής για 2 έως 4 παίκτες. Το όνομα του προέρχεται από τη φράση “Tangled Tracks” που σημαίνει “μπλεγμένες διαδρομές” και αποτελείται από 56 κομμάτια ειδικού πλαστικού ανώτερης ποιότητας. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και έχει τρεις γραμμές διαφορετικού χρώματος ζωγραφισμένες στο χέρι.

Εκτός από την ομορφιά, την συναρπαστική ποικιλία των παιχνιδιών, το στρατηγικό βάθος το Tantrix ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιχνίδια χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία από παζλ, ατομικά παιχνίδια και δραστηριότητες. Μερικά από τα πάζλ αυτά θεωρούνται παγκοσμίως ως κάποια από τα καλυτέρα και πιο πρωτότυπα παζλ που υπήρξαν ποτέ και έχουν ιδιαίτερη απήχηση σε άτομα όλων των ηλικιών. To Tantrix είναι ένας μαγικός κόσμος χρωμάτων που σας προσκαλεί να το ανακαλύψετε και ικανό να σας διασκεδάζει και συντροφεύει για μια ολόκληρη ζωή.
Το Tantrix Pocket είναι η έκδοση τσέπης του Game Pack.

Περιλαμβάνει:

Discovery Puzzles(1 παίκτης): Ο σκοπός είναι να κατασκευάσετε θηλιές (κλειστές καμπύλες) χρησιμοποιώντας προοδευτικά όλα τα κομμάτια. Η δυσκολία αυξάνει με κάθε νέο κομμάτι που προστίθεται. Θα χρειαστείτε περίπου 10 ώρες για να τελειώσετε και τα 28 παζλ!

Tantrix Gobble(2 έως 4 παίκτες): είναι ένα οικογενειακό παιχνίδι περισσότερο ταχύτητας παρά στρατηγικής. Ταιριάζει περισσότερο σε γρήγορους παρά σε σκεπτόμενους παίκτες και είναι μια διασκεδαστική εισαγωγή για νεότερους παίκτες. Ο αριθμός παικτών εξαρτάται από το πόσο χάος μπορείτε να αντέξετε: πάνω από τέσσερις παίκτες και τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα σπρωξίματα αρχίζουν!

Tantrix Strategy(2 έως 4 παίκτες): Βραβευμένο παιχνίδι στρατηγικής και τύχης για 2 έως 4 παίκτες. Παρότι οι κανόνες είναι απλοί, οι τακτικές μπορεί να είναι περίπλοκες και σύνθετες. Κάθε παιχνίδι διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Το Tantrix Strategy είναι δυσκολότερο, αλλά κι αυτό μπορεί να παιχτεί ως οικογενειακό παιχνίδι εξαιτίας της συναρπαστικής ισορροπίας μεταξύ τύχης και ικανοτήτων. Διεξάγονται διεθνή τουρνουά και πρωταθλήματα στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε και on line.

Tantrix Πασιέντζα(1 παίκτης): Ένα δύσκολο ατομικό παιχνίδι με 14 κομμάτια που συνδυάζει τύχη και δεξιότητα. Η πασιέντζα είναι ένας σπουδαίος τρόπος να βελτιώσετε τις ικανότητες αντίληψης χώρου και αναγνώρισης κομματιών.

Rainbow Puzzles(1 παίκτης): Τα 56 κομμάτια Tantrix μπορούν να χωριστούν σε 5 χρωματικά παζλ και να αποτελέσουν μια ιδανική διαδικασία εξάσκησης και διασκέδασης πολλών ατόμων ταυτόχρονα με ατομικά παζλ.

Super 5 παζλ(1 παίκτης): Αυτή είναι μια συλλογή από 5 κλασικά παζλ Tantrix με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας από το Junior έως το Genius.

 Τα άλυτα παζλ(1 παίκτης): Τα δυο άλυτα παζλ είναι η έσχατη πρόκληση για κάθε φανατικό λύτη παζλ Tantrix. Τα παζλ των 4 γραμμών και των 4 θηλιών χρησιμοποιούν και τα 56 κομμάτια και δεν έχουν λυθεί ακόμα χωρίς τη βοήθεια υπολογιστή.


Περιέχει 56 μικρά κομμάτια tantrix ,αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες (στα ελληνικά και αγγλικά) καθώς και μια εύχρηστη τσάντα μεταφοράς.

Ηλικίες: 5+

Διαστάσεις: 21cm x 13cm x 2.8cm

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: