ΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ EVOGUIDE 50mm

ΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ EVOGUIDE 50mm

ΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ EVOGUIDE 50mm

SKYWATCHER

Το EVOGUIDE-50ED είναι το απόλυτο οδηγητικό τηλεσκόπιο 50mm υψηλής ποιότητας της Skywatcher, που χρησιμοποιεί οπτικά O’Hara S-FPL53 για το στοιχείο ED. 

299,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SKEVOGUIDE50ED

ΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ EVOGUIDE 50mm 

Το EVOGUIDE-50ED είναι το απόλυτο οδηγητικό τηλεσκόπιο 50mm υψηλής ποιότητας της Skywatcher, που χρησιμοποιεί οπτικά O’Hara S-FPL53 για το στοιχείο ED. Με εστιακό μήκος 242 mm έχει γρήγορο εστιακό λόγο f/4.8. Το τηλεσκόπιο φέρει ελικοειδή εστιαστή ακριβείας. 

Διαθέτει σπείρωμα Τ2 και υποδοχή 1,25” για προσαρμογή οδηγητικής κάμερας ή διαγώνιου. Για σωστή ρύθμιση με το κυρίως τηλεσκόπιο διαθέτει ρυθμιζόμενους δακτύλιους οι οποίοι φέρουν βίδες με επικάλυψη ναύλον. Ο βραχίονας του προσαρμόζεται σε υποδοχές Sky-Watcher / Vixen για ερευνητές. Το EVOGUIDE-50ED είναι ένα μικρό, υψηλής ποιότητας τηλεσκόπιο, τέλειο για χρήση σαν οδηγητικό και προσφέρει σημειακά άστρα για γρήγορη και εύκολη οδήγηση. 

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σαν ερευνητής, σαν μικρός τηλεφακός για την φωτογραφική μηχανή ή και σαν ένα μικρό τηλεσκόπιο ευρέως πεδίου, ιδανικό για ταξίδια!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είναι κατάλληλο για χρήση με διαγώνιο (οι προσοφθάλμιοι φακοί δε θα εστιάσουν)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 800
Διάμετρος (mm) 50
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 242
Εστιακός Λόγος (f/) 4.8
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 100

·Υψηλότερη δυνατή μεγέθυνση: x100 (δεν συμπεριλαμβάνει προσοφθάλμια)
·Εστιαστής: ελικοειδής (1.25”)
·Συνδεσμολογία κάμερας / προσφθαλμίου: σπείρωμα T2/ υποδοχή 1.25”
·Οπτικά: Αποχρωματικό ED δύο στοιχείων με οπτικά Ohara (1 στοιχείο S-FPL53)
·Ρυθμιζόμενοι δακτύλιοι και βραχίονας προσαρμογής

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: