Nose Piece 1 1/4″ /  T-2

Nose Piece 1 1/4″ / T-2

Nose Piece 1 1/4″ / T-2

BAADER PLANETARIUM

Τα Nosepieces T-2 διατίθενται σε δύο μεγέθη, τα οποία σας επιτρέπουν να προσαρτήσετε τα αξεσουάρ σας τύπου Τ-2 ή την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή σε στάνταρ εστιαστές ή εξαρτήματα των 1¼" ή 2".
26,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2458105
NOSEPIECE 1 1/4" / T-2

Τα Nosepieces T-2 διατίθενται σε δύο μεγέθη, τα οποία σας επιτρέπουν να προσαρτήσετε τα αξεσουάρ σας τύπου Τ-2 ή την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή σε στάνταρ εστιαστές ή εξαρτήματα των 1¼" ή 2". Και τα δύο nosepieces έχουν εξωτερικό σπείρωμα Τ-2 στο ένα άκρο για την προσάρτηση σε στοιχεία τύπου Τ-2. Μεταξύ των συνηθισμένων εφαρμογών περιλαμβάνεται η χρήση ως στοιχείο εισαγωγής για το Precision Amici Diagonal και για το OPFA System (εξωεστιακή και προσοφθάλμια προβολή).

Οι εξωτερικές διάμετροι των nosepieces έχουν κοπεί και φινιριστεί ακριβώς, ώστε να παρέχουν ασφαλή συναρμογή με τον ελάχιστο τζόγο. Και τα δύο προσοφθάλμια διαθέτουν εγκοπή που παρέχει επιπλέον ασφάλεια, αποτρέποντας τυχαία γλιστρήματα. Το nosepiece των 1¼" διατίθεται με στάνταρ σπείρωμα για φίλτρα 1¼" καθώς και ένα εσωτερικό σπείρωμα Μ34 για να δέχεται τον φακό Barlow VIP ή τους αντισταθμιστές Glasspath (για διοφθάλμιο Baader/Zeiss), ενώ το nosepiece των 2" έχει και σπείρωμα 48 mm για φίλτρα και ένα εσωτερικό σπείρωμα Τ-2, ώστε να επιτρέπει περισσότερες χρήσεις μέσα στο σύστημα. Φυσικά, και τα δύο nosepieces έχουν πλήρες, καλοχαραγμένο εσωτερικό σπείρωμα V και αμαύρωση, ώστε να παρεμποδίζουν την είσοδο εξωτερικού φωτός και να διατηρούν μέγιστο κοντράστ.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό