NIGHT VISION PULSAR Digital NV Forward FN455

NIGHT VISION PULSAR Digital NV Forward FN455

NIGHT VISION PULSAR Digital NV Forward FN455

PULSAR

Ο εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας CMOS με ανάλυση 1280х720 HD παρέχει εικόνα υψηλής ευκρίνειας με ακριβή απόδοση.
1.350,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
YUK-9100080356
NIGHT VISION PULSAR Digital NV Forward FN455


Ο εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας CMOS με ανάλυση 1280х720 HD παρέχει εικόνα υψηλής ευκρίνειας με ακριβή απόδοση.

Εύκολος μετασχηματισμός μίας συσκευής ημερήσιας παρατήρησης σε συσκευή νυχτερινής παρατήρησης.
Για να εγκαταστήσετε το Forward F στο μπροστινό οπτικό μιας συσκευής ημερήσιας παρατήρησης, χρησιμοποιούνται προσαρμογείς με διαφορετικό μέγεθος τοποθέτησης.
Ο προσαρμογέας συνδέεται μόνιμα με το οπτικό της ημερήσιας συσκευής παρατήρησης.
Αυτό επιτρέπει τη γρήγορη εγκατάσταση του προσαρτήματος Forward F μπροστά από το φακό για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Όταν δεν χρησιμοποιείται το εξάρτημα, ο προσαρμογέας διαθέτει ένα προστατευτικό πώμα για την προστασία του φακού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ενισχυμένη νυχτερινή ευαισθησία
Το Forward FΝ455 χρησιμοποιεί ιδιόκτητο λογισμικό, ηλεκτρονικά εξαρτήματα αιχμής και αλγόριθμους επεξεργασίας σήματος για να προσφέρει μία από τις υψηλότερες τιμές ευαισθησίας του κλάδου σε υπέρυθρο φάσμα (νυκτερινή ευαισθησία).
Το αποτέλεσμα είναι μια συσκευή που προσφέρει άψογη απόδοση σε παθητική λειτουργία σε βαθύ λυκόφως, ακόμα και τη νύχτα, χωρίς να ανάβει το φωτισμό υπερύθρων (IR).
Η υψηλή ευαισθησία στην περιοχή 900-950nm καθιστά δυνατή τη χρήση του Forward FN455 με "αόρατα" φωτιστικά υπερύθρων (IR).

Διατηρούνται τα πλεονεκτήματα της συσκευής ημερήσιας παρατήρησης και κατά την παρατήρηση την νύχτα.
Η χρήση του Προσαρμογέα Forward F επιτρέπει τη χρήση για τη διατήρηση των πλεονεκτημάτων της συσκευής ημερήσιας παρατήρησης, τη νύχτα.
Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν: μεγαλύτερο ξεκουραστικών των ματιών σε σύγκριση με αυτό στα αυτό των συσκευών νυχτερινής παρατήρησης, η μεγέθυνση της συσκευής ημερήσιας παρατήρησης κ.α.

Ισχυρός υπέρυθρος φωτισμός IR μεγάλης εμβέλειας
Το Forward FΝ455 παρέχεται με αποσπώμενο υψηλής ακρίβειας φωτιστικό υπερύθρων IR (940 nm).
Τρία ρυθμιζόμενα επίπεδα ισχύος του φωτισμού IR βοηθούν στην επιλογή της προτιμώμενης αποτελεσματικής κλίμακας και του επιπέδου φωτισμού ενός παρατηρούμενου αντικειμένου.

Απόσταση παρατήρησης άνω των 500 μέτρων
Υψηλή ευαισθησία κατά τη διάρκεια της νύχτας, οθόνη υψηλής ευκρίνειας και αισθητήρας, ευρεία επιλογή ρυθμίσεων φωτεινότητας και αντίθεσης, οπτική ποιότητα και ισχυρό ενσωματωμένο φωτιστικό IR για λειτουργία σε απόλυτο σκοτάδι καθιστούν το FN455 το τέλειο εργαλείο για την ανίχνευση μεγάλων στόχων σε αποστάσεις 450-500 μέτρα.

Ενσωματωμένη καταγραφή εικόνας.
Η λήψη φωτογραφιών και βίντεο είναι απρόσκοπτη με την ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής βίντεο του Forward FN455.
Το περιεχόμενο εικόνας και βίντεο αποθηκεύεται εσωτερικά και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε υπολογιστή / φορητό υπολογιστή μέσω ενσύρματης σύνδεσης
ή ασύρματα με το smartphone ή το tablet σας με την εφαρμογή Stream Vision συμβατή με iOS και Android.

Ταχεία επαναφορτιζόμενες μπαταρίες γρήγορης αλλαγής
Το Forward FN455 χρησιμοποιεί ένα προηγμένο αυτόνομο σύστημα τροφοδοσίας B-Pack.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία IPS5 (5 Ah) ταιριάζει σε μια ειδική υποδοχή στο σώμα της συσκευής χωρίς να προεξέχει και παράγει πάνω από 5 ώρες. λειτουργίας από μία μόνο φόρτιση στη λειτουργία μέγιστης κατανάλωσης.
Παρέχονται επίσης προαιρετικά πακέτα μπαταριών IPS7 (6.5Ah), IPS10 (10Αh) και IPS14 (13.2Ah).
Η γρήγορη απελευθέρωση και ο σχεδιασμός χωρίς καλώδια, ο μεγάλος χρόνος λειτουργίας είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος τροφοδοσίας.

Άμεση εκκίνηση
Η λειτουργία του FN455 ξεκινάει μέσα σε τρία δευτερόλεπτα από το πάτημα του πλήκτρου ON.

Λογισμικό που δέχεται ενημερώσεις
Ένα smartphone, η δωρεάν εφαρμογή για κινητά Stream Vision και πρόσβαση στο Internet είναι τα μόνα που χρειάζεστε για να ελέγξετε τις ενημερώσεις και να εγκαταστήσετε το νέο λογισμικό.
Αυτό επιτρέπει σε έναν χρήστη να λαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις σφαλμάτων για ένα Forward FN455 που ήδη κατέχει.

Λογισμικό Stream Vision
Απομακρυσμένη αναθεώρηση, λειτουργία και ζωντανή ροή του YouTube χρησιμοποιώντας το Smartphone
Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Stream Vision, η Forward FΝ455 συνδέεται μέσω Wi-Fi για να επιτρέψει τη μεταφορά εικόνων και βίντεο σε smartphones και άλλες ασύρματες συσκευές σε πραγματικό χρόνο, με ροή βίντεο στο YouTube και άλλες πλατφόρμες βίντεο online (ανάλογα με το μοντέλο) και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την προσωπική σας συσκευή ως ασύρματο τηλεχειριστήριο.
 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 600
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό