Μοτέρ ορθής αναφοράς & απόκλισης για τις ισημερινές στηρίξεις EQ3 / CG4

Μοτέρ ορθής αναφοράς & απόκλισης για τις ισημερινές στηρίξεις EQ3 / CG4

Μοτέρ ορθής αναφοράς & απόκλισης για τις ισημερινές στηρίξεις EQ3 / CG4

SKYWATCHER

Αυτό το μοτέρ ορθής αναφοράς και απόκλισης, σχεδιασμένο για τις στηρίξεις ΝΕQ3, EQ3 και CG4, είναι απαραίτητο για τη φωτογράφηση μεγάλης έκθεσης.

169,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AO3000
Μοτέρ για τις στηρίξεις NEQ3 / EQ3 και CG4

Αυτό το μοτέρ ορθής αναφοράς και απόκλισης είναι σχεδιασμένο για να κινεί τις στηρίξεις ΝΕQ3,  EQ3 και CG4. Ελέγχει με ακρίβεια την ταχύτητα παρακολούθησης του τηλεσκοπίου αντισταθμίζοντας την κίνηση της γης. Έτσι η  παρακολούθηση των ουράνιων αντικειμένων γίνεται άνετη και εύκολη. Είναι απαραίτητο για τη φωτογράφηση μακρινών αντικειμένων του ουρανού, όπου απαιτούνται μεγάλες εκθέσεις. Διαθέτει ταχύτητες 2x, 4x και 8x οι οποίες ελέγχονται από το χειριστήριο που περιλαμβάνεται.  
Λειτουργεί με 4 μπαταρίες τύπου "D" (δεν περιλαμβάνονται).

Περιλαμβάνει:

  • Διπλό μοτέρ για τους άξονες ορθής αναφοράς και απόκλισης
  • Σφικτήρες, καλώδια
  • Χειριστήριο
  • Θήκη μπαταριών
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χαρτοκιβώτιο 1 190 x 260 x 70 mm ( 1.1 Kg )

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό