ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ SPYGLASS SG2

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ SPYGLASS SG2

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ SPYGLASS SG2

LEVENHUK

Το μονοκιάλι Levenhuk Spyglass SG2 αποτελεί το τέλειο δώρο για τους λάτρεις των ασυνήθιστων αλλά και πρακτικών αντικειμένων. Αυτή η στιλάτη και εκλεπτυσμένη συσκευή μοιάζει με μονοκιάλι αντίκα. 

49,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-70751

 ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ SPYGLASS SG2

Το μονοκιάλι Levenhuk Spyglass SG2 αποτελεί το τέλειο δώρο για τους λάτρεις των ασυνήθιστων αλλά και πρακτικών αντικειμένων. Αυτή η στιλάτη και εκλεπτυσμένη συσκευή μοιάζει με μονοκιάλι αντίκα. Ταυτοχρόνως, μπορεί να μεγεθύνει σε ένα μακρινό αντικείμενο. Η μεγέθυνση του αντικειμενικού φακού είναι 12x. Προτείνεται για παρατήρηση φύσης και μακρινών αντικειμένων όπως: τοπία, ζώα, πτηνά, αυτοκίνητα, αθλήματα και πολλά άλλα.

Το μονοκιάλι Levenhuk Spyglass SG2 αποτελείται από τρεις πτυσσόμενους σωλήνες. Ο κυρίως σωλήνας είναι επικαλυμμένος με δέρμα. Τα οπτικά είναι κατασκευασμένα με γυαλί BK-7, ενώ ο αντικειμενικός φακός είναι ισχυρός. Είναι ικανός για να σας προσφέρει με λεπτομερείς, φωτεινές και μεγάλης αντίθεσης εικόνες.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 550
Διάμετρος Φακού (mm) 30
Μεγέθυνση (x) 12
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 2.1°
Exit pupil (mm) 2,5
Eye Relief (mm) 11
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 35 m
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 5
Πρίσματα BK 7

Υλικό οπτικών μερών: Γυαλί BK-7
Optics coating: μπλε
Διάμετρος κόρης εξόδου: 11 mm


Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

Καθαριστικό πανάκι
Οδηγός χρήσεως και εγγύηση εφ' όρου ζωής

Διαστάσεις: 185x90x65 mm

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό