ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Nelson 8x42

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Nelson 8x42

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Nelson 8x42

LEVENHUK

Το μονοκιάλι Levenhuk Nelson 8x42 είναι ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων περιηγήσεων, των ψαράδων και των ιδιοκτητών μικρών σκαφών
94,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-72111

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Nelson 8x42

Το μονοκιάλι Levenhuk Nelson 8x42 είναι ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων περιηγήσεων, των ψαράδων και των ιδιοκτητών μικρών σκαφών! Ένα συμπαγές μονοκιάλι με μεγέθυνση 8x και διάμετρο 42 mm. Βοηθά να δείτε καλά απομακρυσμένα αντικείμενα αλλά μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε και κοντινά αντικείμενα με εστίαση μόλις στα 3 μέτρα. 

Διαθέτει ενσωματωμένη πυξίδα και αποστασιόμετρο. Δεν υπάρχει φωτισμός και, ως εκ τούτου, συνιστούμε τη χρήση πυξίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας με επαρκές φυσικό φως. Μπορείτε να υπολογίσετε την απόσταση από ένα αντικείμενο με γνωστό μέγεθος χρησιμοποιώντας το αποστασιόμετρο με έναν ειδικό τύπο ή να υπολογίσετε το μέγεθος (ύψος) του αντικειμένου με μια γνωστή απόσταση. 

Η πυξίδα δείχνει την κατεύθυνση προς το αντικείμενο σε μοίρες. Η τιμή διαίρεσης είναι 1°. Ο Βορράς είναι στις 360°, ο Νότος είναι στις 180°, η Ανατολή είναι στις 90° και η Δύση στις 270 °. 

Το μονοκιάλι χρησιμοποιεί πλήρως πολυεπιστρωμένα οπτικά από γυαλί BK-4. Το σώμα του είναι αδιάβροχο, κατασκευασμένο από πλαστικό και είναι γομωμένο με άζωτο, έτσι ώστε να μη θαμπώνουν τα οπτικά στοιχεία, ακόμα και με υψηλή υγρασία και ξαφνικές θερμοκρασιακές αλλαγές.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 445
Διάμετρος Φακού (mm) 42
Μεγέθυνση (x) 8
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου
Exit pupil (mm) 5.2
Eye Relief (mm) 19
Επιστρώσεις Πλήρως Πολύ-επιστρωμένα
Θήκη Μεταφοράς Ναι
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 113
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 5
Πρίσματα BK 4

Υλικό οπτικών: Γυαλί BK-4
Ρύθμιση διοπτρίας προσοφθαλμίου: ±4 διοπτρίες

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

• Κάλυμμα αντικειμενικού φακού
• Πανάκι καθαρισμού
• Λουρί
• Θήκη
• Εγχειρίδιο οδηγιών και εγγύηση εφ’ όρου ζωής

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό