ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 1ST

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 1ST

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 1ST

LEVENHUK

Με αυτό το στερεοσκόπιο μπορείτε να παρατηρείτε τη δομή των αντικειμένων , να ανιχνεύετε και να εξετάζετε ελαττώματα των επιφανειών τους και να διεξάγετε εργασίες υψηλής ακρίβειας με βιολογικά δείγματα.
79,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-70404

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 1ST 

Το στερεοσκοπικό μικροσκόπιο Levenhuk 1ST διαθέτει διοφθάλμια κεφαλή η οποία επιτρέπει την παρατήρηση εντόμων, ορυκτών, πετραδιών, νομισμάτων, φυτών και άλλων τρισδιάστατων αντικειμένων.
Η σχετικά μεγάλη απόσταση εργασίας του μικροσκοπίου, ύψους 65 mm, σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε εργασίες διαφορετικής πολυπλοκότητας. Το μικροσκόπιο είναι χρήσιμο σε μαθητές, σπουδαστές αλλά και σε όλους τους λάτρεις της φύσης, αρχαιολόγους, βιολόγους, συλλέκτες και μηχανικούς.

Τα οπτικά του, τα οποία δίνουν μεγεθύνσεις 20x, προσφέρουν καθαρές εικόνες σε όλο το οπτικό πεδίο. Θα μπορείτε να παρατηρείτε τη δομή των αντικειμένων , να ανιχνεύετε και να εξετάζετε ελαττώματα των επιφανειών τους και να διεξάγετε εργασίες υψηλής ακρίβειας με βιολογικά δείγματα. Πάνω από την τράπεζα παρατήρησης υπάρχει φωτισμός LED που προσφέρει αρκετή φωτεινότητα για εργασία τη νύχτα, σε απόλυτο σκοτάδι. Ο φωτισμός τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).
Μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα δείγματα προς παρατήρηση με ειδικά μεταλλικά κλιπ. Για να βελτιώσετε την ευκρίνεια χρησιμοποιήστε τον μοχλό εστίασης. Για να διορθώσετε την εικόνα, ρυθμίστε ανάλογα τους προσοφθάλμιους φακούς.

 

Το Levenhuk 1ST στερεοσκοπικό μικροσκόπιο είναι συμβατό με ψηφιακές κάμερες της Levenhuk ή και άλλων κατασκευαστών (αγοράζονται ξεχωριστά). Οι ψηφιακές κάμερες προσαρμόζονται στον σωλήνα του προσοφθάλμιου φακού.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μεγεθύνσεις (x) 20
Φωτισμός LED
Προσοφθάλμιο WF10x
Διαστάσεις Τράπεζας (mm) 50 mm
Χαρτοκιβώτιο 1 135 x 170 x 260 mm ( 0.76 Kg )

 

Κεφαλή: Διοφθάλμια
Υλικό οπτικών: Οπτικό γυαλί
Διάμετρος προσοφθαλμίων σε mm: 23.2
Απόσταση εργασίας σε mm: 65
Διακορική απόσταση σε mm: 55–75
Τράπεζα μικροσκοπίου σε mm: 50 σε διάμετρο με clips
Εστίαση: Μοχλός εστίασης 35 mm
Υλικό: Πλαστικό
Τροφοδοσία: 2 AA μπαταρίες (δεν συμπεριλαμβάνονται)
Εύρος Θερμοκρασίας λειτουργίας σε °C: -5... 40

 

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνεται:

Θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς
Εγχειρίδιο χρήσης


Εγγύηση: εφ'όρου ζωής 


Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: