Μικροσκόπιο ψηφιακό χειρός PRO, με βάση

Μικροσκόπιο ψηφιακό χειρός PRO, με βάση

Μικροσκόπιο ψηφιακό χειρός PRO, με βάση

CELESTRON

Το ψηφιακό μικροσκόπιο αυτό παρέχει από 20-200x και είναι σχεδιασμένο για τον «ψαγμένο» ερασιτέχνη ή τον επαγγελματία, κατάλληλο για εργασίες εντομολογίας, βιομηχανικό ή εργαστηριακό έλεγχο ποιότητας, επιθεώρηση συστατικών, ιατρική εξέταση, επιστημονική έρευνα, τεκμηρίωση εγκληματολογίας και άλλες πολλές εφαρμογές.

199,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE44308

Μικροσκόπιο ψηφιακό χειρός "PRO" με βάση

Το μικροσκόπιο αυτό είναι εύκολο στη χρήση, με χαμηλή κατανάλωση και αισθητήρα 5 MP για απεικόνιση (λήψη φωτογραφιών και βίντεο). Στις μικρές μεγεθύνσεις, το μικροσκόπιο χειρός Pro είναι ιδανικό για παρατήρηση γραμματοσήμων, νομισμάτων, εντόμων, φυτών, λίθων πολύτιμων και απλών, δέρματος, ηλεκτρονικών πλακετών και πολλών άλλων αντικειμένων. Μπορείτε να δείτε ακόμη τα κλασικά slides με μεγάλη μεγέθυνση.


micro sample 2micro sample

Κάνετε λήψη εικόνων υψηλής ανάλυσης, βίντεο ποιότητας VGA και time lapse animation χρησιμοποιώντας το λειτουργικό Micro Capture Pro που περιλαμβάνεται.  Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε επίσης να κάνετε μετρήσεις ακριβείας και να κρατάτε σημειώσεις και παρατηρήσεις για τα παρασκευάσματά σας. Με το ρυθμιζόμενο φως από 8 LEDs είστε σίγουροι για τις κατάλληλες φωτιστικές συνθήκες για παρατήρηση και απεικόνιση κάθε θέματος. Στην καθαρότητα των εικόνων συνεισφέρει κατά μεγάλο μέρος η σταθερή επαγγελματική βάση, ακόμη και στις μεγάλες μεγεθύνσεις.  
Το μικροσκόπιο αυτό είναι σχεδιασμένο για τον «ψαγμένο» ερασιτέχνη ή τον επαγγελματία, κατάλληλο για εργασίες εντομολογίας, βιομηχανικό ή εργαστηριακό έλεγχο ποιότητας, επιθεώρηση συστατικών, ιατρική εξέταση, επιστημονική έρευνα, τεκμηρίωση εγκληματολογίας και άλλες πολλές εφαρμογές.

bug sample 2bug sample 3bug sample 2


Χαρακτηριστικά
•    Αισθητήρας 5MP -1600x1200 , για απεικόνιση υψηλής ανάλυσης των παρασκευασμάτων σας
•    Γυαλί υψηλής ποιότητας 5 στοιχείων με φίλτρο αποκοπής IR για ενίσχυση της καθαρότητας και του contrast της εικόνας
•    Μεγεθύνσεις: από 20x έως 200x – οι μικρές μεγεθύνσεις είναι κατάλληλες για τρισδιάστατα αντικείμενα (Σημείωση: η τελική μεγέθυνση εξαρτάται από το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιείται)
•    Περιλαμβάνεται επαγγελματική, ρυθμιζόμενου ύψους βάση για χρήση χωρίς χέρια και χάρακας βαθμονόμησης
•    Περιλαμβάνεται καλώδιο USB μήκους 122cm για άνετη μεταφορά της εικόνας κατά την παρατήρηση θεμάτων με μεγάλη επιφάνεια
•    Περιλαμβάνεται CD με το λειτουργικό Micro Capture Pro Software με δυνατότητες μετρήσεων χαρακτηριστικών
•    Διαθέτει μικρομετρική και χονδρική εστίαση
•    Συμβατότητα με Windows XP και μεταγενέστερα και Mac 10.6 και μεταγενέστερα
•    Διατίθεται νέα έκδοση του Micro Capture Pro software. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το support της Celestron!
•    Εγγύηση 2 ετών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 907
Τύπος Ψηφιακό
Μεγεθύνσεις (x) 20x-200x
Μικρομετρική Εστίαση Ναι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό