ΜΕΙΩΤΗΣ ΕΣΤΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ 0.9x ED ΓΙΑ EVOLUX 82ED

ΜΕΙΩΤΗΣ ΕΣΤΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ 0.9x ED ΓΙΑ EVOLUX 82ED

ΜΕΙΩΤΗΣ ΕΣΤΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ 0.9x ED ΓΙΑ EVOLUX 82ED

SKYWATCHER

Μειωτής εστιακού λόγου με οπτικό σχεδιασμό δύο στοιχείων που περιλαμβάνει έναν φακό από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED), κατάλληλος για τον οπτικό σωλήνα Evolux 82ED.

327,00 €

Προσεχώς

Προσεχώς

Στην περίπτωση αυτή περιλαμβάνονται συνήθως νέα προϊόντα που πρόκειται να εισαχθούν ή να διανεμηθούν από το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SK-EVOLUX82ED-R


Μειωτής εστιακού λόγου 0.9
x ED για EVOLUX 82ED


Μειωτής εστιακού λόγου με οπτικό σχεδιασμό δύο στοιχείων που περιλαμβάνει έναν φακό από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED), κατάλληλος για τον οπτικό σωλήνα Evolux 82ED. Μειώνει την εστιακή απόσταση του οπτικού σωλήνα κατά έναν παράγοντα 0.9x και προσφέρει υψηλής ποιότητας διόρθωση στα άκρα του οπτικού πεδίου. Αυτός ο reducer/flattener φωτίζει ένα full frame format και αποδίδει σημειακούς αστέρες σε κύκλο απεικόνισης ειδώλου (image circle) 36 mm. Χρησιμοποιώντας τον σε συνδυασμό με τον οπτικό σωλήνα Evolux 82ED θα λάβετε: εστιακή απόσταση 480 mm, εστιακό λόγο f/5.8, οπτικό πεδίο 4.34° και back focus 55 mm. Τα οπτικά στοιχεία του reducer/flattener είναι πλήρως πολυεπιστρωμένα. Επίσης, περιλαμβάνεται αντάπτορας/περιστροφέας πεδίου, εσωτερικό σπείρωμα 2’’ για την τοποθέτηση φίλτρου, θηλυκό σπείρωμα M56x1 και αρσενικό σπείρωμα M48. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα T-rings M48 για Canon ή Nikon της εταιρείας Sky-watcher.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό