Μειωτής / διορθωτής από f / 10 σε f / 6.3 για Schmidt Cassegrain

Μειωτής / διορθωτής από f / 10 σε f / 6.3 για Schmidt Cassegrain

Μειωτής / διορθωτής από f / 10 σε f / 6.3 για Schmidt Cassegrain

CELESTRON

Αυτός ο φακός που συνδυάζει μείωση της εστιακής απόστασης και διόρθωση του πεδίου συνεργάζεται με όλα τα τηλεσκόπια Schmidt-Cassegrain 5, 8, 9¼, 11 και 14 ιντσών της Celestron.
187,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE94175

Μειωτής – Διορθωτής f/6,3

Αυτός ο φακός που συνδυάζει μείωση της εστιακής απόστασης και διόρθωση του πεδίου συνεργάζεται με όλα τα τηλεσκόπια Schmidt-Cassegrain 5, 8, 9¼, 11 και 14 ιντσών της Celestron. Αυτό το έξυπνο εξάρτημα σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε ένα τηλεσκόπιο με δύο εναλλακτικούς εστιακούς λόγους, χωρίς καμία θυσία στην οπτική ποιότητα. Ο Μειωτής/Διορθωτής είναι f/6,3 για τα τηλεσκόπια C5, C8, C9¼ και C11 και f/7 για το τηλεσκόπιο C14.

Προσφέρει οπτικό πεδίο μεγάλου εύρους με κάθε τηλεσκόπιο Schmidt-Cassegrain. Αν χρησιμοποιηθεί στην αστροφωτογράφηση, μειώνει το χρόνο έκθεσης κατά παράγοντα 3.

Η Celestron δεν διαθέτει τηλεσκόπιο Schmidt-Cassegrain με εστιακό λόγο f/6,3, γιατί αυτό το σχέδιο δεν είναι πρακτικό, έχει μεγάλη κεντρική παρεμπόδιση και απώλεια σε κοντράστ. Επίσης, δε θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθούν πιο μεγάλοι εστιακοί λόγοι για ορισμένα αντικείμενα. Γι’ αυτό η Celestron σχεδίασε τον πλήρως πολυεπιστρωμένο Μειωτή/Διορθωτή f/6,3 τεσσάρων στοιχείων. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, τόσο στην παρατήρηση όσο και στην φωτογράφηση.


Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: