ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO Vizor N1

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO Vizor N1

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO Vizor N1

LEVENHUK

Ο μεγεθυντικός φακός μενταγιόν Levenhuk Zeno Vizor N1 θα γίνει ο πιστός βοηθός σας στην καθημερινότητα αλλά και στα ταξίδια.
6,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-69674

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO Vizor N1

Ο μεγεθυντικός φακός μενταγιόν Levenhuk Zeno Vizor N1 θα γίνει ο πιστός βοηθός σας στην καθημερινότητα αλλά και στα ταξίδια. Χάρη στο μικρό του μέγεθος και στο κορδόνι για να το κρεμάτε στον λαιμό, αυτός ο μεγεθυντικός φακός είναι εξαιρετικά φορητός και μπορείτε πολύ εύκολα να τον έχετε μαζί σας παντού. Ο διεστιακός φακός, που παρέχει μεγέθυνση 4x και 10x, είναι κατάλληλος για μια ποικιλία εφαρμογών, όπως διάβασμα ψιλών γραμμάτων ή εξέταση μικρών αντικειμένων. Αυτός ο μεγεθυντικός φακός είναι χρήσιμος και στον χώρο εργασίας και στο σπίτι.

Ο μεγεθυντικός φακός Levenhuk Zeno Vizor N1 είναι πολύ ελαφρύς. Το μήκος του κορδονιού για τον λαιμό ρυθμίζεται εύκολα με ένα ειδικό κλιπ. Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από οπτικό πλαστικό, που είναι πιο αξιόπιστο και ανθεκτικό από το γυαλί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν φορητό μεγεθυντικό φακό, γιατί γενικά τα οπτικά είναι πιο πιθανό να πάθουν ζημιά στα ταξίδια. Το πλαστικό έχει υψηλή πυκνότητα και ομοιογένεια, ενώ δεν υπολείπεται του γυαλιού όσον αφορά την διαύγεια και το επίπεδο λεπτομέρειας.

Ο μεγεθυντικός φακός διαθέτει ενσωματωμένη πηγή φωτός LED. Η φωτεινή πηγή σάς επιτρέπει να φωτίζετε επαρκώς την περιοχή εργασίας και να εξετάζετε αντικείμενα λεπτομερώς, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει άλλη πηγή φωτός. Η πηγή φωτός λειτουργεί με μπαταρίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Με μια ματιά:

  • Μικρός μεγεθυντικός φακός με κορδόνι για τον λαιμό
  • Δύο φακοί, ο ένας με μεγέθυνση 4x και ο άλλος με 10x
  • Πλαστικό σώμα
  • Οπτικά από οπτικό πλαστικό
  • Ενσωματωμένη πηγή φωτός LED


Διάμετρος κύριου φακού: 46 mm
Διάμετρος ένθετου φακού: 12 mm
Μεγέθυνση κύριου φακού: 4 x
Μεγέθυνση ένθετου φακού: 10 x
Υλικό οπτικών: Οπτικό πλαστικό
Υλικό σώματος: Πλαστικό
Φωτισμός: 1 λευκό LED
Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες CR1620 (περιλαμβάνονται)

Εφαρμογές
Διάβασμα / αναζήτηση στοιχείων

Σχεδίαση: Με λαβή
Διαστάσεις συσκευασίας: 10x7.2x1.5 εκ


Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Μεγεθυντικό φακό Levenhuk Zeno Vizor N1
  • Μπαταρίες CR1620 - 2 τμχ.
  • Πουγκί
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

 

 

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό