ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR H2 1.5x-8x LED

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR H2 1.5x-8x LED

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR H2 1.5x-8x LED

LEVENHUK

Ο μεγεθυντικός φακός - κάσκα κεφαλής Levenhuk Zeno Vizor H2 αφήνει τα χέρια σας ελεύθερα και σας βοηθά να κάνετε οποιαδήποτε εργασία με μικρά αντικείμενα.

15,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-69669

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR H2 1.5x-8x LED 

Ο μεγεθυντικός φακός - κάσκα κεφαλής Levenhuk Zeno Vizor H2 αφήνει τα χέρια σας ελεύθερα και σας βοηθά να κάνετε οποιαδήποτε εργασία με μικρά αντικείμενα. Είναι εξοπλισμένος με φωτισμό LED και πρόσθετους φακούς διαφορετικής μεγέθυνσης. Η μεγέθυνση κυμαίνεται από 1,5x έως 8x.

Η κάσκα στερεώνεται στο κεφάλι σας χρησιμοποιώντας ένα ειδικό λουρί με ρυθμιζόμενο μήκος. Ο μεγεθυντικός φακός είναι εξοπλισμένος με φώτα LED για να φωτίζει την περιοχή εργασίας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να την απενεργοποιήσετε τον φωτισμό όταν το επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας το διακόπτη στο σώμα του μεγεθυντικού φακού.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις τέσσερις διαθέσιμες σταθερές μεγεθύνσεις για να εργαστείτε. Αυξήστε εύκολα τη μεγέθυνση προσθέτοντας ένα φακό στον κύριο φακό ή περιστρέφοντας τον περιστρεφόμενο φακό για το δεξί μάτι. Όλα τα οπτικά είναι κατασκευασμένα από ειδικό πλαστικό και παρέχουν μια καθαρή εικόνα σε όλο το οπτικό σας πεδίο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 282

Διάμετρος φακού (διαστάσεις): 87x30 (2 τεμ.)
Μεγέθυνση: 1.5x/3x/6.5x/8x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Υλικό κατασκευής: Πλαστικό
Φωτισμός: 2 λευκά LED
Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)
Μέγεθος πακέτου: 26.7x20.4x6.4 εκ

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Προαιρετικά: