ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G0 1.5x 2.5x & 3.5x

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G0 1.5x 2.5x & 3.5x

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G0 1.5x 2.5x & 3.5x

LEVENHUK

Ο μεγεθυντικός φακός Levenhuk Zeno Vizor G0 είναι ο ιδανικός σύντροφος για άτομα που εργάζονται με μικρά αντικείμενα.

14,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-70431

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G0 1.5x 2.5x & 3.5x

 

Ο μεγεθυντικός φακός Levenhuk Zeno Vizor G0 είναι ο ιδανικός σύντροφος για άτομα που εργάζονται με μικρά αντικείμενα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 3 φακοί, οι οποίοι στερεώνονται κουμπωτά στο πλαίσιο γυαλιών, αφήνοντας και τα δύο χέρια σας ελεύθερα για ανάγνωση, έλεγχο φωτογραφιών, κεντήματα, μοντελοποίηση, εργασία υψηλής ακρίβειας με μηχανισμούς ρολογιού, κοσμήματα ή μικροτσίπ κλπ. Είναι εξαιρετικοί είτε για επαγγελματική είτε για καθημερινή εργασία.

Αν θέλετε να αυξήσετε την μεγέθυνση, απλά αλλάξτε τους φακούς. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες μεγεθύνσεις: 1,5x, 2,5x και 3,5x. Η στερέωση πραγματοποιείται με ένα κλιπ στήριξης, το οποίο κρατά σταθερό το μεγεθυντικό φακό στην επιλεγμένη θέση χωρίς να προκαλέσει ζημιά στο πλαίσιο γυαλιών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 100

Διάμετρος φακού (διαστάσεις): 75mm (3 τεμ.)
Μεγέθυνση: 1.5x/2.5x/3.5x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Μέγεθος πακέτου: 10.5x10.5x4.5 εκ

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Προαιρετικά: