ΜΑΛΑΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ SCHMIDT-CASSEGRAIN 8

ΜΑΛΑΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ SCHMIDT-CASSEGRAIN 8" 550x260xH350 mm

ΜΑΛΑΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ SCHMIDT-CASSEGRAIN 8" 550x260xH350 mm

GEOPTIK

Οι θήκες της Geoptik είναι οι πλέον κατάλληλες τόσο για τη μεταφορά όσο και για την προστασία του τηλεσκοπίου σας. Εάν είναι αναγκαία η συχνή μεταφορά του τηλεσκοπίου, συνιστούμε τη χρήση θήκης τουλάχιστον για τον οπτικό σωλήνα.

129,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
GE-30B110
ΜΑΛΑΚΗ ΘΗΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ SCHMIDT-CASSEGRAIN 8" 550x260xH350 mm


Η νέα σειρά θηκών τηλεσκοπίων Schmidt-Cassegrain και Ritchey-Chrétien είναι διαθέσιμη.
Το σχήμα έχει αλλάξει από την κλασική στρογγυλή θήκη σε ένα ορθογώνιο σχήμα.
Αυτή η έκδοση, όπως πάντα με ενισχυμένη επένδυση, επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά του τηλεσκοπίου και επιτρέπει την ευκολότερη τοποθέτησή του μετά τη χρήση.
Επιπλέον, ο εσωτερικός ιμάντας επιτρέπει τη σταθερή στερέωση του σωλήνα στην τσάντα. Το εσωτερικό είναι πλήρως καλυμμένο με βελούδο και το εξωτερικό ύφασμα είναι αδιάβροχο τύπου cordura.

Συμπεριλαμβάνεται και μία πρακτική μικρή θήκη για τα αξεσουάρ του τηλεσκοπίου, η οποία προσαρτάται στη συνέχεια στον εσωτερικό ιμάντα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: