SKYWATCHER SKYMAX MAKSUTOV 127 (Οπτικός Σωλήνας)

SKYWATCHER SKYMAX MAKSUTOV 127 (Οπτικός Σωλήνας)

SKYWATCHER SKYMAX MAKSUTOV 127 (Οπτικός Σωλήνας)

SKYWATCHER

Αξιοποιείστε τη φωτογραφική σας μηχανή μ'αυτόν τον οπτικό σωλήνα υψηλών προδιαγραφών.
484,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SKBKMAK127
SKYWATCHER SKYMAX MAKSUTOV 127 (Οπτικός Σωλήνας)Με χαρακτηριστικά το υψηλό κοντράστ της εικόνας και τις συμπαγείς διαστάσεις, το νέο Maksutov χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια για την επίτευξη οπτικών υψηλής ποιότητας. Με επεξεργασία υψηλότατης ακρίβειας, αλλά και κόστος ιδιαίτερα περιορισμένο, ενδείκνυται για πολλές εφαρμογές: είναι όντως εξαιρετικό για την παρακολούθηση των πλανητών, ενώ προσφέρει θαυμάσια αποτελέσματα και στα αμυδρά αντικείμενα, πέραν του ότι είναι ιδανικό ως σούπερ φωτογραφικός τηλεφακός (ο προσαρμογέας για φωτογραφικό τρίποδα περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό). Οι διαστάσεις και το βάρος, που είναι ιδιαίτερα περιορισμένα, επιτρέπουν την άνετη μεταφορά ακόμα και σε πολύ δύσβατα μέρη (βουνά, δυσπρόσιτες τοποθεσίες), που είναι όλο και πιο δημοφιλή, καθώς οι λάτρες της αστρονομίας αναζητούν όσο το δυνατόν πιο σκοτεινούς ουρανούς.

 

Φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης τραβηγμένες με Maksutov 127, από την Άνω Πόλη.

Τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά του Skymax 127 OTA:

  • Εικόνα πλούσια σε αντίθεση (contrast) και απαλλαγμένη από ενοχλητικές χρωματικές εκτροπές
  • Πρακτική εσωτερική εστίαση με πλαϊνό μοχλό στο πίσω μέρος
  • Δυνατότητα σύνδεσης κάμερας, binoviewers και αξεσουάρ 2"
  • Ενσωματωμένο σπείρωμα T2 για φωτογραφικά αξεσουάρ
  • Μπάρα dovetail τύπου EQ5/Vixen με φωτογραφικό σπείρωμα 1/4"

Το Skywatcher Skymax 127 Maksutov είναι ένα τηλεσκόπιο καθολικής χρήσης:

  • Αστρονομικές παρατηρήσεις: Σε φεγγάρι και πλανήτες, το Maksutov παρουσιάζει πολύ καλή απόδοση, λόγω των αιχμηρών οπτικών υψηλής αντίθεσης. Αλλά το διάφραγμα των 127mm συγκεντρώνει αρκετό φως για να συλλάβει επίσης νεφελώματα, σμήνη αστεριών και γαλαξίες.
  • Διόπτρα για παρατήρηση της φύσης: Το Maksutov εμφανίζει μια ευκρινή και υψηλής αντίθεσης εικόνα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ειδικοί παρατηρητές πτηνών και λάτρεις της φύσης που δίνουν σημασία σε μια φωτεινή εικόνα σε μεγαλύτερη μεγέθυνση, είναι ενθουσιασμένοι με αυτό το τηλεσκόπιο Maksutov. Για χρήση ως διόπτρα, προτείνουμε ένα πρίσμα Amici με γωνία εκτροπής 45°.
  • Φωτογραφία: Το Maksutov διαθέτει ενσωματωμένο σπείρωμα T2 που επιτρέπει την τοποθέτηση φωτογραφικών μηχανών. Με αυτό, ένας ισχυρός τηλεφακός με εστιακή απόσταση 1540 mm και σταθερή ταχύτητα f/11.8 είναι στη διάθεσή σας.

Θήκη μεταφοράς για τον οπτικό σωλήνα: 

Περιλαμβάνεται θήκη μεταφοράς. Η τσάντα περιέχει αφρόδες υλικό στα τοιχώματά της για βέλτιστη προστασία από κραδασμούς και υγρασία. Μπορείτε να οργανώσετε τον εσωτερικό ευέλικτο χώρο με αφαιρούμενα διαχωριστικά. Με αυτά, η τσάντα γίνεται ενδιαφέρουσα για διάφορα αξεσουάρ. Για άνετη μεταφορά, η τσάντα είναι εξοπλισμένη με λαβή και ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 3500
Οπτικός Σχεδιασμός Καταδιοπτρικό Maksutov-Cassegrain
Διάμετρος (mm) 127
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 1500
Εστιακός Λόγος (f/) 12
Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας (Star Pointer)
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 300
Προσοφθάλμιο SUPER 10mm (150x) & SUPER 25mm(60x), Ø31,8mm
Χαρτοκιβώτιο 1 660 x 300 x 270 mm ( 7 Kg )
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Προαιρετικά: